Kaposváron keresek olyan diszkrét hellyel rendelkező partnereket( elsősorban hölgyek, párok) akit izgatna ha kiverhetnék a farkam.Nem vagyok független, privin keress. Viber, gmail chat van. Kép ha en is kapok.Esetleg ilyen kisebb baráti társaság is irhat. Figyelem melegetek tiltom!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/… Közelből csak !! Úgy van értelme szerintem ennek a “ pozíciónak” !!!
Sziasztok! Van itt olyan pár akit lehet nézni szeretkezés közben? Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Házi nyúlat locsolnék párjával hosszú távon

Sziasztok!
Kedves, szolid pàr baràtja lennék.
Kedves, szolid pàr baràtja lennék.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! Nagyobb intim!
Írjatok
Esetleg Pest megyében ?Keres férfit pár ?
Privi
Privi
Ma estére van pár aki keres? Privi?
Sziasztok Baranya megyében keresek párt szívesen lennék Házibarát utazni is tudok nincs akadály!! Én egy 32 éves független srác vagyok független nincs káros szenvedélyem!!

Jó humorú, kedves, közvetlen de határozott, domináns férfi vagyok keresek nőket és persze párokat közös programokhoz és természetesen szexhez. Nyitott vagyok és kreatívabb szex terén, akár bizarrabb dolgokra. Szeretek nudizni. Írjatok bátran mindenkinek válaszolok. Nincs preferált korosztály.De szívesen csatlakoznék érettebb
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
Sziasztok! Velem egykorú, esetleg idősebb hölgyet keresek kölcsönös finomságokra.
Sziasztok.
Tatai párként szívesen ismerkednénk egy max 35 éves,sportos,ápolt,diszkrét sráccal. Cuckoldra és hármas szexre keresünk.
Helyünk van de ha a közelben laksz (50-60 km max) szívesen utazunk is.
Tatai párként szívesen ismerkednénk egy max 35 éves,sportos,ápolt,diszkrét sráccal. Cuckoldra és hármas szexre keresünk.
Helyünk van de ha a közelben laksz (50-60 km max) szívesen utazunk is.
Sziasztok,
Budapesten keresnénk barátnőmmel ma késő délutánestére idővel és hellyel rendelkező 28-44 közötti pasit átlagos mérettel. Írj privátban
Budapesten keresnénk barátnőmmel ma késő délutánestére idővel és hellyel rendelkező 28-44 közötti pasit átlagos mérettel. Írj privátban
Sziasztok. Utazni tudó srácot keresünk csak hetero alapon feleségem hármas kényeztetésére,. Továbbá párral ismerkednénk baráti és szex kapcsolat céljából
Sziasztok!
Az adatlapom szerint keresek nyitott partnert.
Az adatlapom szerint keresek nyitott partnert.
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Szívesen találkoznék akár ma, vagy holnap este is
(csütörtök/péntek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Szívesen találkoznék akár ma, vagy holnap este is

Vasárnap párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban leszek, diszkrét, nyugodt környezetben.
Holnap délutánra budapesti hellyel rendelkező átlagos intim méretű pasit keresünk barátnőm örömére
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.