Házibarát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Házi barátot keresünk. Nem férfit harmadiknak. Az más. A házi barát az barát, az olyan, mint te. Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17113   2025. 04. 24. csütörtök 05:04
80kezdőpáros 80kezdőpáros
Sziasztok
Péntek késő délutánra keresnénk pasit,az alábbi feltételekkel
Sziasztok
Szóval amit szeretnénk,az valahogy így nézne ki......csak azért írjuk le,hogy ne fussunk felesleges köröket. Én a pasi,váltok itt pár szót a pasival,képcsere stb....aztán,ha megvan a szimpátia jöhet a tali,ami a következő képpen zajlana a párom kívánsága szerint!!
Megérkezel,párom bekísér egy lenge öltözetben,levetkőzöl meztelenre....bementek a szobába,ahol a párom rád tesz egy szemkötőt,majd magára is. Ez végig rajtatok lesz.....aztán te elkezded kényeztetni a hölgyet,majd ő is viszonozza. Ekkor bejövök én is a szobába,de csak mint néző.....ti folytatjátok a nyalakodást,orális kényeztetést,majd szép lassan több pózban nekiálltok sexelni. Majd az élvezés szigorúan gumiba testre,cicire mehet......kimegyünk a szobából,mqjd te leveszed a szemkötőt,felöltözől és egyedül távozol!! A következő kaland már minden nélkül lehetséges.....ezek a párom szabályai,vagy elfogadod vagy nem
Csak ennek tudatában írj
Köszi
#17112   2025. 04. 24. csütörtök 00:03
kovisanyi9 kovisanyi9
Sziasztok!
Bács-kiskunban házibarát lennék.
Utazni és szükség esetén fogadni is tudok.
#17111   2025. 04. 23. szerda 16:41
Peeti86 Peeti86 VIP
Április 30.-án Szerdán Black Belt Pasitöbbes bulit tartunk 2 szervező Merci és Csanád szülinapjával összekötve smile Tehát sok szeretettel vár titeket a Swinger Yours csapata, ismét egy fergeteges swinger bulival.

Mit kell tudni?
Április 30. 20:00-2:00 h között a 9. kerületbe, kb 30-40 szűrt vendégkörrel újakkal és törzsvendégekkel, pasitöbbes de nem sokkal, szóló hölgyek és párok, keresik egy vagy több férfi társaságát, akár egyszerre , akár külön-külön is.

Másnap munkaszüneti nap, aki szerencsés dolgozni se kell menni, így gyertek velünk ünnepelni !
Privátban küldöm a weboldalunk címét.
Üdv Merci és Peti
#17110   2025. 04. 23. szerda 08:14
Tomika44 Tomika44
Sziasztok!
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
#17109   2025. 04. 23. szerda 08:07
ssbbw lover ssbbw lover
Házibarátja lennék extrém kövér, 200 kg feletti nőnek.Bármit megteszek egy ekkora nőnek.Ápolást is vállalok!
#17108   2025. 04. 23. szerda 07:29
Marco Ferraro Marco Ferraro
Sziasztok!
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
#17107   2025. 04. 23. szerda 06:35
Norbi párt keres Norbi párt keres
házibarát lennék. Lásd adatlapom.
#17106   2025. 04. 23. szerda 05:08
housfriend housfriend
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
#17105   2025. 04. 22. kedd 20:02
Szépfaszu18 Szépfaszu18
Lány házibarátot keresünk
#17104   2025. 04. 22. kedd 19:36
Ferenc1971 Ferenc1971
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
#17103   2025. 04. 22. kedd 18:59
Kovzol22 Kovzol22
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
#17102   2025. 04. 22. kedd 18:28
Szépfaszu18 Szépfaszu18
Álando házibarátot keresünk.
#17101   2025. 04. 22. kedd 18:15
Janika0738 Janika0738
Sziasztok!
Aktuális még?
(Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 08:55
Sziasztok!
Holnap pesten leszünk. Du második felében szívesen fogadunk "pótlocsolót" smile
Amennyiben megfelelsz a leírtaknak (intim méret, higiénia, stb.), ráérsz és találkozni is mersz, várjuk MAILED a leírtak szerint.
Csak az írjon, aki el is mer, tud jönni!
Köszönjük.
Niki
#17100   2025. 04. 22. kedd 15:32
JANEK JANEK
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is ! wave
#17099   2025. 04. 22. kedd 11:35
Felesegnyalogato Felesegnyalogato
Perverz párral ismerkednék!
#17098   2025. 04. 22. kedd 11:01
Tibor48 Tibor48
Idősebb 60 + Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
#17097   2025. 04. 22. kedd 09:57
t-boy30 t-boy30
Szerdán napközben Debrecen-Nyíregyháza környékén párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel. Írjatok!
#17096   2025. 04. 21. hétfő 13:13
triolin triolin
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék, enyhén nyitott vagyok. Helyem van.
#17095   2025. 04. 21. hétfő 10:19
der.medve2.0 der.medve2.0
50 éves ápolt, macis, jókedvű, nyitott perverz bi pasi vagyok!Egyaránt szeretem a puncit és a faszt is! Imádom a spermát adni-kapni! Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra aki ezt elfogadja!Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb Bennem partnerre találsz!!! Párok társaságát is keresném, bi házibarát kapcsolatra! Csoportok megkeresését is szívesen várom! Inkább tartós , hosszútávú kapcsolatot keresek, de a kalandok sincsenek ellenemre! Kevés tabut ismerek! Szabadidős szex nélküli programokra is nyitott vagyok! Nudi, szaunázás, wellness stb Mobilis vagyok,utazás nem gond!
#17094   2025. 04. 21. hétfő 09:32
boka19 boka19
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2019. 12. 01. vasárnap
Üzenetek: 17173db
Utolsó üzenet: ma 08:40

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!