Sziasztok
Péntek késő délutánra keresnénk pasit,az alábbi feltételekkel
Sziasztok
Szóval amit szeretnénk,az valahogy így nézne ki......csak azért írjuk le,hogy ne fussunk felesleges köröket. Én a pasi,váltok itt pár szót a pasival,képcsere stb....aztán,ha megvan a szimpátia jöhet a tali,ami a következő képpen zajlana a párom kívánsága szerint!!
Megérkezel,párom bekísér egy lenge öltözetben,levetkőzöl meztelenre....bementek a szobába,ahol a párom rád tesz egy szemkötőt,majd magára is. Ez végig rajtatok lesz.....aztán te elkezded kényeztetni a hölgyet,majd ő is viszonozza. Ekkor bejövök én is a szobába,de csak mint néző.....ti folytatjátok a nyalakodást,orális kényeztetést,majd szép lassan több pózban nekiálltok sexelni. Majd az élvezés szigorúan gumiba testre,cicire mehet......kimegyünk a szobából,mqjd te leveszed a szemkötőt,felöltözől és egyedül távozol!! A következő kaland már minden nélkül lehetséges.....ezek a párom szabályai,vagy elfogadod vagy nem
Csak ennek tudatában írj
Köszi
Péntek késő délutánra keresnénk pasit,az alábbi feltételekkel
Sziasztok
Szóval amit szeretnénk,az valahogy így nézne ki......csak azért írjuk le,hogy ne fussunk felesleges köröket. Én a pasi,váltok itt pár szót a pasival,képcsere stb....aztán,ha megvan a szimpátia jöhet a tali,ami a következő képpen zajlana a párom kívánsága szerint!!
Megérkezel,párom bekísér egy lenge öltözetben,levetkőzöl meztelenre....bementek a szobába,ahol a párom rád tesz egy szemkötőt,majd magára is. Ez végig rajtatok lesz.....aztán te elkezded kényeztetni a hölgyet,majd ő is viszonozza. Ekkor bejövök én is a szobába,de csak mint néző.....ti folytatjátok a nyalakodást,orális kényeztetést,majd szép lassan több pózban nekiálltok sexelni. Majd az élvezés szigorúan gumiba testre,cicire mehet......kimegyünk a szobából,mqjd te leveszed a szemkötőt,felöltözől és egyedül távozol!! A következő kaland már minden nélkül lehetséges.....ezek a párom szabályai,vagy elfogadod vagy nem
Csak ennek tudatában írj
Köszi
Sziasztok!
Bács-kiskunban házibarát lennék.
Utazni és szükség esetén fogadni is tudok.
Bács-kiskunban házibarát lennék.
Utazni és szükség esetén fogadni is tudok.
Április 30.-án Szerdán Black Belt Pasitöbbes bulit tartunk 2 szervező Merci és Csanád szülinapjával összekötve
Tehát sok szeretettel vár titeket a Swinger Yours csapata, ismét egy fergeteges swinger bulival.
Mit kell tudni?
Április 30. 20:00-2:00 h között a 9. kerületbe, kb 30-40 szűrt vendégkörrel újakkal és törzsvendégekkel, pasitöbbes de nem sokkal, szóló hölgyek és párok, keresik egy vagy több férfi társaságát, akár egyszerre , akár külön-külön is.
Másnap munkaszüneti nap, aki szerencsés dolgozni se kell menni, így gyertek velünk ünnepelni !
Privátban küldöm a weboldalunk címét.
Üdv Merci és Peti

Mit kell tudni?
Április 30. 20:00-2:00 h között a 9. kerületbe, kb 30-40 szűrt vendégkörrel újakkal és törzsvendégekkel, pasitöbbes de nem sokkal, szóló hölgyek és párok, keresik egy vagy több férfi társaságát, akár egyszerre , akár külön-külön is.
Másnap munkaszüneti nap, aki szerencsés dolgozni se kell menni, így gyertek velünk ünnepelni !
Privátban küldöm a weboldalunk címét.
Üdv Merci és Peti
Sziasztok!
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Házibarátja lennék extrém kövér, 200 kg feletti nőnek.Bármit megteszek egy ekkora nőnek.Ápolást is vállalok!
Sziasztok!
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
házibarát lennék. Lásd adatlapom.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Lány házibarátot keresünk
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Álando házibarátot keresünk.
Sziasztok!
Aktuális még? (Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 08:55
Aktuális még? (Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Holnap pesten leszünk. Du második felében szívesen fogadunk "pótlocsolót"
Amennyiben megfelelsz a leírtaknak (intim méret, higiénia, stb.), ráérsz és találkozni is mersz, várjuk MAILED a leírtak szerint.
Csak az írjon, aki el is mer, tud jönni!
Köszönjük.
Niki
Holnap pesten leszünk. Du második felében szívesen fogadunk "pótlocsolót"

Amennyiben megfelelsz a leírtaknak (intim méret, higiénia, stb.), ráérsz és találkozni is mersz, várjuk MAILED a leírtak szerint.
Csak az írjon, aki el is mer, tud jönni!
Köszönjük.
Niki
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Perverz párral ismerkednék!
Idősebb 60 + Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Szerdán napközben Debrecen-Nyíregyháza környékén párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel. Írjatok!
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék, enyhén nyitott vagyok. Helyem van.
Hàzibaràt lennék, enyhén nyitott vagyok. Helyem van.
50 éves ápolt, macis, jókedvű, nyitott perverz bi pasi vagyok!Egyaránt szeretem a puncit és a faszt is! Imádom a spermát adni-kapni! Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra aki ezt elfogadja!Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb Bennem partnerre találsz!!! Párok társaságát is keresném, bi házibarát kapcsolatra! Csoportok megkeresését is szívesen várom! Inkább tartós , hosszútávú kapcsolatot keresek, de a kalandok sincsenek ellenemre! Kevés tabut ismerek! Szabadidős szex nélküli programokra is nyitott vagyok! Nudi, szaunázás, wellness stb Mobilis vagyok,utazás nem gond!
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!