Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok! Szabadságukat Fonyód-Keszthely környékén töltő, igényes párt keresnék.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Privátba Írj !!

Sziasztok! Szívesen lennék házibarát párnál vagy elhanyagolt hölgyeknél helyettes. Maximáli diszkréció adott és elvárt! Pároknál a férj előtt vagy közösen a férjjel a hölgy kényeztetése. Minden megbeszélés kérdése ,nyitott vagyok.
Sziasztok, normális, ápolt párral ismerkednék Bp-en. 47 éves 183/87 hetero pasi vagyok, a xi. kerületben élek.
Péntek délutánra, estére vagy akár hosszabb távra keresünk házibarátot BP én Üziket PM
Sziasztok ! Sportos pasit keresunk 42 eves korig !
Elvárásunk ne itt irogasson ! Foto legyen oldalon nem kuldunk viberen csak ha itt szimpatikus !
Sportos alkat utazni tudjon !!! Tudja dolgat paromat megtudja dugni rendesen !!!
Elvárásunk ne itt irogasson ! Foto legyen oldalon nem kuldunk viberen csak ha itt szimpatikus !
Sportos alkat utazni tudjon !!! Tudja dolgat paromat megtudja dugni rendesen !!!
Sziasztok!
Házibarát lennék Pest megyében!
Házibarát lennék Pest megyében!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok! Régi vágyam megéléséhez keresek férfi-nő párt. Hölgy minél csupaszabb, pasi minél szőrösebb, annál jobb! A hölgyet szex előtt lucskosra nyalnám, a pasit pedig keményre szopnám, majd kezdődhetne a játék. Nézném végig, közben igény esetén ismét nyalnék/szopnék. Majd amikor a pasi teleélvezte a hölgyet, tisztára nyalnám a cerkát és a puncit.
Házibarátként csatlakoznék párokhoz első körben Szeged környékén, de utazni is tudok ha a környéken nem találok rá partnereket.
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék egy diszkrét, nyugis pàrnàl enyhe nyitottsàgal. Helyem van.
Hàzibaràt lennék egy diszkrét, nyugis pàrnàl enyhe nyitottsàgal. Helyem van.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok,
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.

Késö este 11 után egy nagy farku ffi minimum 20 cm heteró?
Enyhe bi beállítottságú pár keres hasonló férfit, párt Budapestről.
Adatlap, videó van.
Adatlap, videó van.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten?
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland