Budapesti ápolt 60-as pasi hosszú távra házibarátnak szegődne, adatlapom valós.
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Mai estére keresek egy pesti házaspárt, hetero alapon, kizárólag a hölgy, háziasszony örömére.
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Sziasztok! Szerda estére(30-a) keresünk egy férfit a korosztályunkból ( 50 körüli, ápolt, diszkrét, jó humorú, kevés szőrrel az intim területeken is,lehetőleg biszex) leginkább a hölgy örömére de az alapelv a mindenki örömére. És max : 17-18 cm! )
Adatlapunk valós, mi is azok vagyunk.
Hozzánk kellene jönnöd, tehát a kora esti oda és vissza utazásod ne jelentsen gondot.
Adatlapunk valós, mi is azok vagyunk.
Hozzánk kellene jönnöd, tehát a kora esti oda és vissza utazásod ne jelentsen gondot.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Hazibaratot keresünk Leginkább hosszú távon szeretnénk talalni partnert. Irj rank miutan elolvastad a bemutatkozásunk.
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
Sziasztok!
2 fix pasit keresnénk 30-40 között. Utoljára próbáljuk…
Írj privátot, friss arcképet kérni fogunk! Nem kérünk bárhonnan letöltöttet, nem kérünk több éveset és semmiképpen sem szeretnénk képernyőfotót… ezekből kaptunk már bőven…
Írj privátot, friss arcképet kérni fogunk! Nem kérünk bárhonnan letöltöttet, nem kérünk több éveset és semmiképpen sem szeretnénk képernyőfotót… ezekből kaptunk már bőven…
Na ehez is öreg vagyok.
(Ez egy válasz KukkoljMeg üzenetére (tegnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:35

Sziasztok!
Jeligen: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Idős hölgynek a házibarátja lennék.Baranya
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Ma este tarsulnék párhoz.
Veszprém,Zala megye
Ma este tarsulnék párhoz.
Veszprém,Zala megye
Sziasztok.
Bpi 38éves pasi 187/100 sportos 19cm / párokat lányokat keresek kellemes időtöltésre Bp-en.
Bpi 38éves pasi 187/100 sportos 19cm / párokat lányokat keresek kellemes időtöltésre Bp-en.

Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Idős hölgyeket keresek házibarátnak,nem baj ha nem vagy független.Pécs+30km