Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat
……

Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a szép puncit és a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok. Szívesen ismerkednék párokkal vagy a pár hölgy tagjával hármas és cuckold vonalon
Szia, írj
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 11:55

Olyan 18+-os (kor és intim) FÉRFIT keresek, akit vonzana egy nagyon pucsító formás nő alapos kefélése
Házibarát. Érett párnak lennék házibarátuk a hölgy örömére BP 21ker Tököl Szigetszentmiklós és Szigethalom környékén. Privátba irjatok
Mai estére keresek egy pesti házaspárt, hetero alapon, kizárólag a hölgy, háziasszony örömére.
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is!
Utazni tudok, Viber és egyéb van! Írjatok bátran!
Utazni tudok, Viber és egyéb van! Írjatok bátran!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!
Nyitott pàr baràtja lennék az adatlapomon leírtak szerint.
Köszönettel.
Nyitott pàr baràtja lennék az adatlapomon leírtak szerint.
Köszönettel.
Hellyel rendelkező oral és egyéb játszadozást kedvelőt keresek székesfehérváron és környékén .
Sziasztok. Izgi párral szeretném kipróbálni az enyhe bi dolgokat, nem feltétel, örömmel lennék házibarát is. Helyem van, óbudán.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok rendszeres heti 1 illetve 2 alkalomra keresünk kifejezetten nagy és vastag mérettel rendelkező férfit. 20 és 50 év ķözötti ,illetve alkat sportos ,fogadni illetve utazni tudjon .puszi mindenkinek.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is.
Utazni tudok, illetve Viber, whatsapp és Google chat is.
Írjatok bátran!
Utazni tudok, illetve Viber, whatsapp és Google chat is.
Írjatok bátran!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal, nap közben! Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére.
Sziasztok.
Hosszú távra,rendszeres talalkozóra keresünk,a hölgy örömére pasit!
Légy független.
Hosszú távra,rendszeres talalkozóra keresünk,a hölgy örömére pasit!
Légy független.
Sziasztok !
Izmos , jóképű méretes pasit keresünk 3, nak . Csak akkor írj , ha tényleg az vagy !
Izmos , jóképű méretes pasit keresünk 3, nak . Csak akkor írj , ha tényleg az vagy !
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr