Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Sziasztok!
Budapesten 16 kerületben ,rendszeresen kényeztethető nőt keresek ! Heteró alapon, pár is szóba jöhet ! Valóban 23-cm es cerkával rendelkezem.
Budapesten 16 kerületben ,rendszeresen kényeztethető nőt keresek ! Heteró alapon, pár is szóba jöhet ! Valóban 23-cm es cerkával rendelkezem.
Szép napot!
Önmagára odafigyelő, potens pasiként a napokban estére/éjszakára Szombathelyen Hölgyet vagy Part keresnék.
De, ha csak egy masszázsra vágysz, az is megoldható, írj nyugodtan.
Fogadni tudok, de utazás sem gond részemről.
Önmagára odafigyelő, potens pasiként a napokban estére/éjszakára Szombathelyen Hölgyet vagy Part keresnék.
De, ha csak egy masszázsra vágysz, az is megoldható, írj nyugodtan.
Fogadni tudok, de utazás sem gond részemről.
Sziasztok szombat délután esti órákban párt vagy hölgyet keresek
Kecskemét környéki biszex házaspár házibarátja lennék
Házibarátja lennék 200 kg körüli hölgynek.Mindent megtennék,amit szeretne, amire szüksége van.Rajongója vagyok az extrém méretű nőknek.
A hosszú, elnyújtott behatolós szexet kívánó Nőt keresem. Szeretném érezni ahogy többször is elélvezel. Imádom nyalni is a puncidat.
Párok játékszere lennék rendszeresen. Idős párok jelentkezését is várom. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Vékony nőt keresek alkalmi kapcsolatra! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Van itt nő esetleg 18+fiatal pár aki egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Olyan hölgyet keresek, aki bírja a keményebb popsi szexet! Párok is írhatnak!!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sok sikert ..
(Ez egy válasz goldmansex üzenetére (tegnap 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:57

Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Kedves párok és hölgyek!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
Kedden este keresek párt este 10 után Budapest szolnok vonalon helyem nincs kocsim van.én e
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15/ 4es farkam bi
uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri. Nemi juttatás belefér de nem profit keresek.
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15/ 4es farkam bi
uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri. Nemi juttatás belefér de nem profit keresek.
Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!