Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok, tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a hétvégén is találkozhatunk
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a hétvégén is találkozhatunk

Sziasztok! Teljesíteném a héten egy igényes pár bármilyen kívánságát kortól függetlenül. Akár perverzebbet is. Csak komolyak írjanak, akik találkozni is mernek. Szinte bárhová tudok utazni.
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyobb farkú fiatal(os)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyobb farkú fiatal(os)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok. Péntek este hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon.Nyíregyháza.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja....
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Megüresedett hazibarat állást keresek,jászság és környéke előny
Szia szeretnék találni egy olyan bi párt ki szivesen be venné személyem egy hármasba én 180cm magas 105kg vagyok 14 4es farkam imádok nyalni szopni sex elött után közben imádom a cuckold creampie dolgokat. Budapest Szolnok vonalon keresek helyem nincs kocsim van utazni tudok.
Sziasztok!
A héten igényes, kalandozni vágyó pár Gyulán nem pihen esetleg? Kis fürdőzés, kaland a víz alatt, utána a szobában, stb... Kölcsönös szimpátia esetén bármiben benne vagyok.
A héten igényes, kalandozni vágyó pár Gyulán nem pihen esetleg? Kis fürdőzés, kaland a víz alatt, utána a szobában, stb... Kölcsönös szimpátia esetén bármiben benne vagyok.
Sziasztok. Nyitott pár házibarátja lennék. Heves megyében.
Sziasztok!
Normális valós párral , ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!
Normális valós párral , ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Hali!
Pest megyében, hosszabb távon házibarát lennék!
Üdv
Pest megyében, hosszabb távon házibarát lennék!
Üdv
Ha szereted a finom punci illatát,és szivesen szagolgatnád barátnőm bugyiját és tele is éveznéd akkor találkozzunk,ha izgatnak téged is a fehérneműk bugyik harisnyák akkor várlak Pestmegyében egy nagy hokizásra.Hozhatod Te is barátnőd feleséged bugyiját,közben nézhetünk izgató csajos masztizós videókat.Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van,inkább esténként érek rá,ha vidéki vagy szállás is megoldható nálam.Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok!
Nyitott pàr baràtja lennék.
Nyitott pàr baràtja lennék.
Házibarát kerestetik. Nem dohanyzó, humoros, 40-45 körüli pasi személyében. Fontos, hogy helyed legyen, nálunk sajnos ez korlátozott. Somogy-Veszprém-Fejér.