Bi passzív szopna,nyalna,pároknak alkalmanként vagy rendszeresen.
Borsodban középkorú pár barátja lennék!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Budapest és környékén holnap vagy a hétvége folyamán párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok. Google chat, Viber, whatsapp van!
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok. Google chat, Viber, whatsapp van!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Hétköznap napközben keresem azt a párt aki házibarátja lehetek hosszútávon. Borsod, Hajdú ,Szabolcs és Heves megyében. Privátban írjatok.
Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
Igényes, diszkrét pàr baràtja lennék.
Igényes, diszkrét pàr baràtja lennék.
Sziasztok. 45éves, igényes, fiatalos pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr.
Sziasztok! Korrekt 60+-os párhoz csatlakoznék! Eger és 100 km
Fejér megyén belűl keresek idősebb párt ahol be szálhatnék a hölgy örömére heteró alapon ...
18/6 valós vastag és kemény kitartó mérettel rendelkezem
Utazni tudok !
Hosszabb távra gondolkozom
Diszkréció elvárt és adott
18/6 valós vastag és kemény kitartó mérettel rendelkezem
Utazni tudok !
Hosszabb távra gondolkozom
Diszkréció elvárt és adott
Sziasztok . Budapest és Déli vonzáskörzetében kellemes Párral szeretnék ismerkedni !
Sziasztok! K.barcika környékén hetero párok, hölgy, kellemes sexhez? Akár autóskalandba is bennevagyok!☺️
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok,
Enyhén domináns, határozott férfi vagyok, aki tudja, mit akar, és hogyan bánjon egy nővel, ha megvan a kémia.
Ha nyitott vagy egy őszinte, tabumentes találkozásra, ahol érezheted, milyen az, amikor egy férfi irányít – akkor írj/írjatok.
Akár már ma este is..
Enyhén domináns, határozott férfi vagyok, aki tudja, mit akar, és hogyan bánjon egy nővel, ha megvan a kémia.
Ha nyitott vagy egy őszinte, tabumentes találkozásra, ahol érezheted, milyen az, amikor egy férfi irányít – akkor írj/írjatok.
Akár már ma este is..
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok! Szeptember 12-13 között Gárdonyban leszek és keresek olyan szimpatikus párt vagy lányt akikkel jól érezhetnénk magunkat. Helyet tudok biztosítani.
Sziasztok...holnap 7 orátol délig,Békés, Csongrád, megyében szivesen meg látogatnék egy párt a hölgy örömére,,Hetero magyar pasi vagyok swingerben többesben jártas.
Keressetek privátban.
Keressetek privátban.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.