Most pénteken /09.26./ szívesen találkozunk hozzánk hasonló igényességű és korú fiúval, akár párral.
Akit érdekel, privátban írjon.
Akit érdekel, privátban írjon.
Biszex érdeklődésű pasi vagyok,hasonló gondolkodású ápolt párhoz csatlakoznék!
Kedves igényes pasiként, hasonló párokhoz csatlakoznék!
Sokszor napközben is ráérek!
Beszélgessünk egy jót!
Sokszor napközben is ráérek!
Beszélgessünk egy jót!

Sziasztok. Pasit keresünk max 45 eves korig vagy pasikat egyszerre! Csak is sportos testalkat!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2025. 09. 24. szerda 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 24. szerda 07:40

Sziasztok!
Ma este szivesen fogadnánk ápolt, szőrtelen fiút, fiúkat. Érezzük jól magunkat és tegyük rendszeressé a találkákat.
Ma este szivesen fogadnánk ápolt, szőrtelen fiút, fiúkat. Érezzük jól magunkat és tegyük rendszeressé a találkákat.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok. Jövő héten hétvégén egy helyes párt vendégül látnék.
Sziasztok! Kitartó, odaadó és figyelmes házibarát lennék Pest megyén belül. Szeretnék jó kapcsolatot ápolni egy olyan párral, akikkel rendszeresen élvezhetjük egymás társaságát.
Sziasztok!
Sziasztok! Bács és Csongrád megyében keresek nőt párt közös élvezetekre! Akár autós szex illetve közös képek videók keszítésére.
Jeligen: Ha stílus van, minden van!
Kedves Párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveim végén járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
P.s: Nem dohányzom, nem iszom, minden nap sportolok, az egészséges életmód és kultúra fontos nekem. Szellemi tevékenységet végzek, szeretem az elegenciát és szeretek beszélgetni is. A kevesebb néha több elvet vallom.
Kedves Párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveim végén járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
P.s: Nem dohányzom, nem iszom, minden nap sportolok, az egészséges életmód és kultúra fontos nekem. Szellemi tevékenységet végzek, szeretem az elegenciát és szeretek beszélgetni is. A kevesebb néha több elvet vallom.
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kèt negyvenes pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .Àtlagos testalkat 17 19 cm intim.fogadni nem tudunk de utazunk szívesen ha tudtok fogadni ,írj privát
Budapesti kedves, együtt élő házaspárhoz csatlakoznék, kizárólag a kedves háziasszony örömére, hetero alapon.
Ápolt, kulturált férfi vagyok. Szép napot
Ápolt, kulturált férfi vagyok. Szép napot
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok szivesen ismerkednék veletek. Ha az adatlapom szimpi írjatok privatban
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 07:53

Sziasztok!
Hosszú távra keresünk házibarátot rendszeres találkákra.
Hosszú távra keresünk házibarátot rendszeres találkákra.