Sziasztok!
Harmincas srácként HETERO alapon keresek ma estére Budapesten huncutkodni kívánkozó nőket vagy párokat. Részletek privátban.
Harmincas srácként HETERO alapon keresek ma estére Budapesten huncutkodni kívánkozó nőket vagy párokat. Részletek privátban.
Sziasztok!
Még mindig keresek olyan budapesi nőt akit izgatna alkalmanként az autós kölcsönös maszti ,orál, stb !
Csak nő, csak Budapest !
Valóban 23-cm cerkám van
Még mindig keresek olyan budapesi nőt akit izgatna alkalmanként az autós kölcsönös maszti ,orál, stb !
Csak nő, csak Budapest !
Valóban 23-cm cerkám van
Szép hétvégét kedves érett egymást szerető és tisztelő párok!Jani vagyok igényes kedves jófej és tisztelettudó férfi aki szívesen csatlakozna egy érett párhoz kölcsönös szimpátia esetén,főleg hosszútávban gondolkodnék szeretném megélni és átélni a jó sexet egy olyan párral aki eltökélt és vágyik a kellemes órákra 3masban!Ha felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok izgatottan várom.Foleg pestmegyében Budspesten Jász Nagykun-ban Bács kiskunban ismerkednék!
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely van!
Írjatok
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely van!
Írjatok
Sziasztok párhoz csatlakoznák extra vastag és potens férfi ként .
Sziasztok! Hazibarat lennék egy kedves párnàl! 37 éves igényes, normális srác vagyok. Képet az adatlapomon láthattok kapcsolat után.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Sziasztok szívesen ismerkednek párral, vastag intimmel rendelkező normális pasi vagyok. Miskolc Sárospatak környékről.
Sziasztok! Adatlapom szerint keresnék mindkét részről biszex párt. Én Budapest XI- ker..
Kizárólag 30 èv alatti vèkony, vagy izmos srácot keresünk hetero alapon harmas sexhez Budapesten. Fènykèpes jelentkezèst vàrunk.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj
Írj
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàrt keresek tartósra.
Baràtsàgos, diszkrét pàrt keresek tartósra.
Sziasztok! Feleséget vagy barátnőt kényeztetnék a párja előtt! Nem csak egyszeri kapcsolatot keresek! Utazni tudok valamint hellyel is rendelkezem!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik! Extra ha Roma az illető hölgy!!
Szombat,egész estés programhoz,keresnénk,egy lehetőleg független pasit,adatlap szerint.
Párt keresek. Bisex passzív vagyok. Solt-Kecskemét-Kiskőrös. 45 180 88 sármos magyar pasi vagyok privát keress.cuckpkd imádó vagyok
Üdv hölgyeket párokat,hazibarat lennék,többit privinn akit érdekel, Viber messenger goglcseten van
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.