Szia!házibarátja lennék egy párnak. Keresek egy olyan párt ki szivesen bevene harmadiknak helyem nincs kocsim van.
38éves 180cm magas 110kg vagyok 15/ 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri.
38éves 180cm magas 110kg vagyok 15/ 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri.
Sziasztok Kedves Párok!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Szia ma este ?
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2025. 10. 11. szombat 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 06:53

Keresünk a nejemmel : -
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
40es, ápolt, potens, határozott és diszkrét pasiként keresek olyan párt, akiknek házibarátja lehetnék hetero alapon. Diszkréció adott és elvárt.. Budapest, Fejér és Komárom vármegyék. Autóval tudok menni, ha kell....
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Párok játékszere lennék rendszeresen. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Aktuális még?
Köszönöm
János (Ez egy válasz sexxx21 üzenetére (tegnap 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 02:28
Aktuális még?
Köszönöm
János (Ez egy válasz sexxx21 üzenetére (tegnap 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Sexy fiatal sportis pár vagyunk párt vagy akár fiatal szóló fiút is keresünk helyünk van utazás nem gond dél Pest megye szóló lányt is akár
Sexy fiatal sportis pár vagyunk párt vagy akár fiatal szóló fiút is keresünk helyünk van utazás nem gond dél Pest megye szóló lányt is akár
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Keresünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Utazni tudok, helyem van.
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék baràtsàgos, diszkrét pàrnàl.
Hàzibaràt lennék baràtsàgos, diszkrét pàrnàl.
Megbízható találkozni is akaró és merő potens férfiakat keresünk orál és punciba élvezésre!
Hölgytag 60 éves kis termetű és vékony.
Szex csak párja előtt vele együtt lehetséges.
Veszprém vonzáskörzete
Hölgytag 60 éves kis termetű és vékony.
Szex csak párja előtt vele együtt lehetséges.
Veszprém vonzáskörzete
Sopronban ismerkednék
Hàzibaràt lennèk pàrnàl, hölgynèl. Diszkrèt helyem szokott lenni, előre egyeztetve, de a mai nap is délig van helyem.
Basszus most lett pont csupasz.
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2025. 10. 11. szombat 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 06:53

Szia
Kiprobalnad milyen két pasival?
Legjobb barátommal keresünk hetero alapon csajszit vagy párt
Alltalaban péntek / szombat esténként jó nekünk, de megpróbálunk alkalmazkodni,ha neked máskor.
30 éves jófej pasik vagyunk..állítólag
180/88kg. Kék szem barna haj 22cm intim méret.--ez vagyok én
Haverom
175/75kg. Szintén kék szemű barna hajú 16cm
Remélem felkeltettem az érdeklődésed
Viber esetleg?
Vagy,ha neked máshol jó akkor írj elérhetőséget kérlek és megbeszéljük ott.
Kiprobalnad milyen két pasival?
Legjobb barátommal keresünk hetero alapon csajszit vagy párt
Alltalaban péntek / szombat esténként jó nekünk, de megpróbálunk alkalmazkodni,ha neked máskor.
30 éves jófej pasik vagyunk..állítólag
180/88kg. Kék szem barna haj 22cm intim méret.--ez vagyok én
Haverom
175/75kg. Szintén kék szemű barna hajú 16cm
Remélem felkeltettem az érdeklődésed
Viber esetleg?
Vagy,ha neked máshol jó akkor írj elérhetőséget kérlek és megbeszéljük ott.