Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok ma estére 18óratol keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Házibarátot keresünk hosszú távra, rendszeres találkákhoz. Találkozzunk akár már ma este!
Sziasztok . Budapest és Déli vonzáskörzetében kellemes Párral szeretnék ismerkedni !
Fehérváron rendszeresre keresek játszotársat
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok ma estére 18óratol keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Szia!45 éves vagyok utazni tudok nem túl hosszú 17 cm de vastag a farkam
(Ez egy válasz DpRolild üzenetére (2025. 10. 17. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Lehetne a hölgyről fotó?
Szia! Lehetne a hölgyről fotó?
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 10. 18. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 18. szombat 08:29

Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Többlövetű, túlfűtött egyedülálló bikaként egyre kanosabban, szívesen lennék hasonlóan túlfűtött, pajzán játékokat kedvelő pár házibarátja,"hangulatfokozója",mindent a Hölgyért
,.1Istennő2bika

Bpesti ápolt idős pasi házibarátnak szegődne elhanyagolt hölgy részére,szeretek nyalni.
Mai estére keresek egy budapesti házaspárt, hetero alapon, kizárólag a hölgy, háziasszony örömére.
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Sziasztok.50-es hàzaspàrt keresek hosszabb tàvra.
Adatlapom ,kèpek,videó adott.
Norbi Bp. XX ker
Adatlapom ,kèpek,videó adott.
Norbi Bp. XX ker
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok!
Bp.-ti 43 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 43 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Szombat estére,keresnénk egy pasit,ha lehet,negyven felett