Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék parokal
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Érdekes lehet számunkra
(Ez egy válasz Dr. Nooo üzenetére (ma 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:49
Sziasztok,
Valami nem átlagosat keresek,
Egész konkrétan...
Egy együtt élő, egymást szerető budapesti, pesti hetero házaspárt.
Csakis massage,
Csakis a hölgy örömére,
Csakis a férj segítségével,
Játékos, pajzán, jókedvű kikapcsolódást kínálva a ház asszonyának,
Semmilyen kompenzáció, csakis az élmények,
Vidám, értelmes, odaadó hetero férfiként bátorkodom , s nem tolakodom.
Szép napot
Egész konkrétan...
Csakis massage,
Csakis a hölgy örömére,
Szép napot
Sziasztok,
Egész konkrétan...
Csakis massage,
Csakis a hölgy örömére,
Szép napot
Egész konkrétan...
Csakis massage,
Csakis a hölgy örömére,
Szép napot
Párokhoz jelentkeznék harmadiknak!
Sziasztok!! Hölgyet vagy olyan személyt keresek aki benne lenne egy hármasban .. sajnos hölgy ismerősöm nincs de maximum piros oldal. Nem vagyok bii de ha egy lány és egy pali szopnak el tudom viselni. Monor környéke
Hetero, szőrtelen, aktív kandúrbandiként most nagyon szívesen meglatogatnék egy kedves budapesti házaspárt, csakis a hölgy örömére. Hogy jobban induljon a reggel. Szép napot
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok. Nyíregyházi pár barátja lennék.
Sziasztok!
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Valóban 23-cm cerkámmal.
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Valóban 23-cm cerkámmal.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok! Csongrád megyéből valaki?
Van olyan Pár aki komolyan gondolja és ismerkedne ?
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sopronban házibarátkoznék
Sziasztok. Bács-Kiskun megyében keresnék párokat. 26 éves átlagos pasi vagyok 17cm intimmel.
Parokhoz csatlakoznek harmadiknak!
Parokhoz csatlakoznek harmadiknak!
Sziasztok!
Szabolcsi pár van itt aki ismerkedne?
Szabolcsi pár van itt aki ismerkedne?

Merédesz