Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
merkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok!
Ózd és környékén keresek magányos elhanyagolt hölgy partnert vágyaink közös megélésére, akkk szeretik ha hosszasan szeretik az orális játékokat és dominánsak.
Diszkréció adott illetve hellyel is rendelkezem.
Ózd és környékén keresek magányos elhanyagolt hölgy partnert vágyaink közös megélésére, akkk szeretik ha hosszasan szeretik az orális játékokat és dominánsak.
Diszkréció adott illetve hellyel is rendelkezem.
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, a hőlgy örömére. Győr
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehet!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
50+ feletti párral kalandoznék Bp-n és környékén ma este. Helyem van és tudok utazni. 40-es, ápolt, igényes pasi vagyok.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Napközbeni szabadidővel rendelkező, hölgyet, párt keresek alkalmira vagy hosszabb távú rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Veszprém vagy környéki párt hölgyet keresek, 49 éves potens jo méretű ff kènt.
Sziasztok!
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak.
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak.
Sziasztok!
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Valóban 23-cm cerkámmal
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Valóban 23-cm cerkámmal
Sziasztok.
Szivessen ismerkednék olyan párral ahol mindkét felet irányithatom
Szivessen ismerkednék olyan párral ahol mindkét felet irányithatom
Sziasztok
Keresek egy hármas kedvelő párt akikkel el lehet menni gombászni egy kalandos hétvégi kirándulásra.
Vannak itt ilyen emberek?
Keresek egy hármas kedvelő párt akikkel el lehet menni gombászni egy kalandos hétvégi kirándulásra.
Vannak itt ilyen emberek?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Olyan párt keresek aki benne van egy olyan találkozóba ahol csak a feleséggel szexelek..
Nincs jelen de mindenről beszámolunk ...
És ahol a högy tag szívesen lenne együtt egy vastagfarkú túl fűtött férfival ..
Nincs jelen de mindenről beszámolunk ...
És ahol a högy tag szívesen lenne együtt egy vastagfarkú túl fűtött férfival ..
Imádok puncit nyalni ! Olyan Hölgy partnert keresek aki imádja ,ha nyalják ! Bárhogy - bármikor - bármeddig ahogy csak szeretnéd és élvezed !
Budapesten párokat kukkolnék vagy csaltlakoznék hozzájuk!
Viber, Google chat, Whatsapp van, utazni tudok.
Viber, Google chat, Whatsapp van, utazni tudok.
Sziasztok!
Fiatal, sportos, jóképű masszőr pasi keres hétközben vagy akár hétvégén egy normális párt/hölgyet közös szaunázáshoz és fürdőzéshez a győri vagy Győr környéki fürdőkben. Nyitott és kommunikatív vagyok, sok mindenről tudunk beszélgetni, és szerintem hamar megtaláljuk a közös témát. A többi majd alakul, de az sem baj, ha nem.
Nem feltétlenül a szex a lényeg, inkább a kellemes társaság.
Fiatal, sportos, jóképű masszőr pasi keres hétközben vagy akár hétvégén egy normális párt/hölgyet közös szaunázáshoz és fürdőzéshez a győri vagy Győr környéki fürdőkben. Nyitott és kommunikatív vagyok, sok mindenről tudunk beszélgetni, és szerintem hamar megtaláljuk a közös témát. A többi majd alakul, de az sem baj, ha nem.
Nem feltétlenül a szex a lényeg, inkább a kellemes társaság.

baligabi
Jana U