Sziasztok!Hosszú távra keresnénk,egy pasit,rendszeres hármas kapcsolatra,a hölgy örömére.
Bocs CEGLÉD
(Ez egy válasz cegled74 üzenetére (2025. 11. 21. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 21. péntek 13:55
Szombat este üres a lakàs! Szivesen fogadnèk pàrt , hölgyet ,bi pàrt, érezük jól magunkat. Ceglèg 50 éves pasi.
Va
ès majd alakul üdv
alf
cs alf
i alf
borozgats
Sziasztok !
Független ( özvegyként ) keresem Bp. és környéki ,nemcsak korombeli párok ismeretségét közös örömök ,elképzelések átéléséhez akár a pár mindkét tagja részére oda-vissza nyújtott élvezetek nyújtásával !
Független ( özvegyként ) keresem Bp. és környéki ,nemcsak korombeli párok ismeretségét közös örömök ,elképzelések átéléséhez akár a pár mindkét tagja részére oda-vissza nyújtott élvezetek nyújtásával !
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok ! Holnap delután/ este fiatal srácokat keresünk . Tudjatok utazni. Privizzetek .
Sziasztok!
Párral ismerkednék Bp és környékén!
Tartalmas barátság, kapcsolat a cél!
Nyitott a bi-re!
Párral ismerkednék Bp és környékén!
Tartalmas barátság, kapcsolat a cél!
Nyitott a bi-re!
Esztergom Szentendre között keresek párt vagy lányt.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám
Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sopronban házibarátkoznék
Imádok puncit nyalni ! Olyan Hölgy partnert keresek aki imádja ,ha nyalják ! Bárhogy - bármikor - bármeddig ahogy csak szeretnéd és élvezed !
Szombat este üres a lakàs! Szivesen fogadnèk pàrt , hölgyet ,bi pàrt, érezük jól magunkat. Ceglèg 50 éves pasi.
Va
ès majd alakul üdv
alf
cs alf
i alf
borozgats
Sziasztok!
Kíváncsi betero ként keresek egy olyan párt, ahol a férfi biszex érdeklődésű és szívesen bevezetnének ebbe a világba. Mindhármunk örömére keresek.
Kíváncsi betero ként keresek egy olyan párt, ahol a férfi biszex érdeklődésű és szívesen bevezetnének ebbe a világba. Mindhármunk örömére keresek.
50+ feletti párral kalandoznék ma este Budapesten és környékén. 40-es ápolt, igényes hetero pasi vagyok. Fogadni és utazni is tudok.
Párt keresek ma estére cuckold-hármas játékokra...utazni fogadni tudok, nem dohányzó 37 éves sportoló!
Sziasztok.
Keresünk egy intelligens, humoros, normál testalkatú ( lehetőleg nagy mérettel de nem feltétel ) hétvégi szabadidővel rendelkező pasit aki kölcsönös szimpátia esetén a házibarátunk lenne. Legyen az oldalon megtekinthető fotója mert az első benyomás fontos. Az obszcén tartalommal kezdőknek nem válaszolunk. Gy-S
Keresünk egy intelligens, humoros, normál testalkatú ( lehetőleg nagy mérettel de nem feltétel ) hétvégi szabadidővel rendelkező pasit aki kölcsönös szimpátia esetén a házibarátunk lenne. Legyen az oldalon megtekinthető fotója mert az első benyomás fontos. Az obszcén tartalommal kezdőknek nem válaszolunk. Gy-S
Bi érdeklödésű pár,házibarátja lennék!
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
merkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.

semrobi199
Aneta