Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja....
Sziasztok 3-4 nagyfaszu pasit keresünk irj privire
Vác környékén párral ismerkednék!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szívesen masszíroznám hosszútávon érett izgató hölgyet akár a párja jelenlétében is!!
Maximális diszkréció és higiénia!
Maximális diszkréció és higiénia!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok!
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót vagy párt akikhez a férfi örömére be lehet csatlakozni.
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót vagy párt akikhez a férfi örömére be lehet csatlakozni.
Sziasztok Hölgyekel
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
Sziasztok! Diszkrét, higiénikus párral ismerkednék hosszú távra privátban.Köszönöm!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok. Szivesen ismerkednék, nálam idősebb hölggyel, olyannal aki szeret kicsit perverz lenni.
Sziasztok.
Sziasztok. 28 éves értelmiségi srác vagyok Budapestről. Az adatlapomon bővebben olvashattok, és a farkamról is láthattok videókat. Az ágyban maximálisan odaadó vagyok, garantált az orgazmus. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék akár az érettebb korosztályból is. Vidék is érdekel. Üzenetben keressetek nyugodtan.
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok!
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Valóban 23-cm cerkámmal
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Valóban 23-cm cerkámmal
Sziasztok!
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak.
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak.
Sziasztok
(Ez egy válasz DpRolild üzenetére (2025. 12. 01. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok. Mindenre nyitott, 45éves, magára adó pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr

kurmester