Szép Napot !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok. Ferenc vagyok Győrből 58éves passzív. Mindenben benne vagyok ami jólesik..
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2025. 12. 14. vasárnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ferenc vagyok, bi passzív pasi. Mindenben benne vagyok ami jólesik.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2025. 12. 14. vasárnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Merről vagytok?? :P
(Ez egy válasz paar30 üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 18. csütörtök 14:45
Sziasztok
Mi egy 45 es 42 eves pár vagyunk. Feleségem szeretne kipróbálni egy 20+ vastag farkat. 40 eves igényes nagyfarku pasit keresünk. Utazni tudunk, távolság megoldható. Ui.: valós 20 feletitt keresünk
Mi egy 45 es 42 eves pár vagyunk. Feleségem szeretne kipróbálni egy 20+ vastag farkat. 40 eves igényes nagyfarku pasit keresünk. Utazni tudunk, távolság megoldható. Ui.: valós 20 feletitt keresünk
Párként keresnénk hölgyet a hétvégén egy kis játszadozáshoz, vagy valami egyéb programra.
Sziasztok
Sziasztok, utazni tudó biszex srácot keresünk napközbenre. Szép nagy farok előny......
Sziasztok, párhoz csatlakoznék minden jóra
imádok hölgyeket kényeztetni, ez a szenvedélyem :P profilomban leírtak szerint keresek, imádom a szerepjatékokat és masszírozni is tudok
imádok hölgyeket kényeztetni, ez a szenvedélyem :P profilomban leírtak szerint keresek, imádom a szerepjatékokat és masszírozni is tudok
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Péntek délutánra,keresnénk egy pasit,42-58 korosztályból!Légy független,és ha lehet,Pest megyei!
Sziasztok.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Jelige: Ha stílus van, minden van.
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Péntek délutánra-estére játszótársat keresünk BP en hölgyünk részére PM et írj
Sopronban házibarátkoznék
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sopronban házibarátkoznek
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex Is a kedvencem / finom finom ….csak . privátba írj !! HÁZIBARÁT szó = 1db Férj + 1db Feleség + 1 db Én
/no homo !!!/
/no homo !!!/
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit

lac0
Monika S