Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok! Adatlapom szerint partnerem keresem
Csak bátran!
Csak bátran!
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / ….csak . privátba írj !! No homo
Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! Max 45 éves korig !
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! Max 45 éves korig !
Sziasztok!
Hàzibaràtja lennék baràtsàgos, diszkrét pàrnak.
Hàzibaràtja lennék baràtsàgos, diszkrét pàrnak.
Szép Napot !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok. Ferenc vagyok Győrből 58éves passzív. Mindenben benne vagyok ami jólesik..
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2025. 12. 14. vasárnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ferenc vagyok, bi passzív pasi. Mindenben benne vagyok ami jólesik.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2025. 12. 14. vasárnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Merről vagytok?? :P
(Ez egy válasz paar30 üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 18. csütörtök 14:45
Sziasztok
Mi egy 45 es 42 eves pár vagyunk. Feleségem szeretne kipróbálni egy 20+ vastag farkat. 40 eves igényes nagyfarku pasit keresünk. Utazni tudunk, távolság megoldható. Ui.: valós 20 feletitt keresünk
Mi egy 45 es 42 eves pár vagyunk. Feleségem szeretne kipróbálni egy 20+ vastag farkat. 40 eves igényes nagyfarku pasit keresünk. Utazni tudunk, távolság megoldható. Ui.: valós 20 feletitt keresünk
Párként keresnénk hölgyet a hétvégén egy kis játszadozáshoz, vagy valami egyéb programra.
Sziasztok
Sziasztok, utazni tudó biszex srácot keresünk napközbenre. Szép nagy farok előny......
Sziasztok, párhoz csatlakoznék minden jóra
imádok hölgyeket kényeztetni, ez a szenvedélyem :P profilomban leírtak szerint keresek, imádom a szerepjatékokat és masszírozni is tudok
imádok hölgyeket kényeztetni, ez a szenvedélyem :P profilomban leírtak szerint keresek, imádom a szerepjatékokat és masszírozni is tudok
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Péntek délutánra,keresnénk egy pasit,42-58 korosztályból!Légy független,és ha lehet,Pest megyei!
Sziasztok.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Jelige: Ha stílus van, minden van.
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Péntek délutánra-estére játszótársat keresünk BP en hölgyünk részére PM et írj

gabbag