Fiatal feleség finom punciját falnám, feltéve ha a férje folyamatosan figyelne...
Akár ma estére is...
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenete
a szabolcsban csatlakoznék párokhoz. 33 sportos. 18cm
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Hello
Kecskemét kíváncsi hetero ?
Írj
Kecskemét kíváncsi hetero ?
Írj
Sziasztok, 28 éves, ápolt, értelmiségi srác vagyok Budapestről. Párt keresek akihez csatlakozhatok, idősebb korosztály és vidék is érdekel. Akár klasszikus alapon, akár alázás téma is érdekel, a női tag wc-nek és wc papírnak használhat, pofozhat, számba köphet, arcomra ülhet és lovagolhat, csúszkálhat, a férfi tag pedig torkon baszhat, megetetheti a gecijét. Üzenetben várom a megkeresést.
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre.
Fehérváron felmennék valakihez élvezkedni simogatni..
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasiként keresek párt hosszú távra! Nudizás, szaunázás, szex!
Hármasban tapasztalt pasiként keresek párt hosszú távra! Nudizás, szaunázás, szex!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Győr
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Házibarát !!
Sziasztok hölgy partnert keresek éjszakára Nyáregyháza , Monor környéke!! 28 magára igényes pasi .. esetleg a közelben valaki ?? Helyem van
Sziasztok
38 éves vagyok
18/6 méretű
És szívesen lennék házibarát a hölgy örömére
38 éves vagyok
18/6 méretű
És szívesen lennék házibarát a hölgy örömére
Debrecen
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 25. csütörtök 13:52
Törölt felhasználó (4803215)
VIP
Sziasztok!
Fiatal férfi csatlakozna párhoz!
Sziasztok!

Boszika74