Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok.
Ápolt, normális párhoz mennék ma este, akik fogadnának a hölgy örömére adatlapom szerint. Autós kaland is akár. Priviben írjatok!
Szép estét, BUÉK!
Ápolt, normális párhoz mennék ma este, akik fogadnának a hölgy örömére adatlapom szerint. Autós kaland is akár. Priviben írjatok!
Szép estét, BUÉK!
Sziasztok! Házibarátkoznék...Heves,Pest,Borsod megye
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral, akivel akér egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk van. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral, akivel akér egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk van. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Sziasztok. Ma este, 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Hosszú távon később. Győr
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölggyel vagy hetero párral. Imádok jó hosszan orálisan kényeztetni
Sziasztok Pest megye valaki privat
Sziasztok. Hosszú távra Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Előre köszönöm ha írsz!
Sziasztok, 28 éves, ápolt, értelmiségi srác vagyok Budapestről. Párt keresek akihez csatlakozhatok, idősebb korosztály és vidék is érdekel. Akár klasszikus alapon, akár alázás téma is érdekel, a női tag wc-nek használhat, pofozhat, számba köphet, arcomra ülhet és lovagolhat, csúszkálhat, a férfi tag pedig torkon baszhat, megetetheti a gecijét. Üzenetben várom a megkeresést.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Puncit, popsit nyalnék rendszeresen, kitartóan élvezésig!
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Sziasztok!Mai napon pár vagy bi pasi?Csak aki komolyan gondolja!Veszprém környéke!Írjatok
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék. Tali akàr màr ma este. Helyem van.
Hàzibaràt lennék. Tali akàr màr ma este. Helyem van.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Hazibaratot keresünk,előny ha van helyed, Érd és környéke.30-50 között.
Fiatal feleség finom punciját falnám, feltéve ha a férje folyamatosan figyelne...
Sziasztok.
Van még hely valahol.a szilveszteri partyra?
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
Van még hely valahol.a szilveszteri partyra?
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
sziasztok lányok hőlgyek ismerkednék bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben

bbpár30
Michaela S