Sziasztok! Ma estére keresünk egy Bp.-i férfit, aki tudna fogadni minket egy laza estére!
Sziasztok! Ma estére keresünk egy Bp.-i férfit, aki tudna fogadni minket egy laza estére!
Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra!!! ...egyéb programokra is! ...hölgytagunkkal kettesben is!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Sziasztok! Milyen kár, hogy már elmúltam 40... :( Csinos a hölgy! Gratulálok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 14. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 13:05

Törölt felhasználó (4738702)

Sziasztok házibarátot keresünk lehetőleg 40 éves korig, hosszú távra szeretnénk miskolc és környékén, átlagos intim mérettel.
Sziasztok házibarátot keresünk lehetőleg 40 éves korig, hosszú távra szeretnénk miskolc és környékén, átlagos intim mérettel.
Sziasztok budapesti kedves párral ismerkednék.
Házaspár nyaló szolgája lennék. Passzív bi pasiként.
Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra!!! ...egyéb programokra is! ...hölgytagunkkal kettesben is!
Legyen időd olykor!
Legyen időd olykor!
Sziasztok !
Bi férfi tagú házaspárral ismerkednék,Nagykanizsán,vagy 100km-es környékén .
Bi férfi tagú házaspárral ismerkednék,Nagykanizsán,vagy 100km-es környékén .
Jo reggelt.
Házibarát szerepre jelentkeznék adatlapom szerint.
Ha szimpatikus amit / amiket írtam, elnyerte tetszésed soraim, képeim, videim,
akkor írj nekem levelet és folytassuk.
Legyen élvezetes az együtlétünk mihamarabb.
Házibarát szerepre jelentkeznék adatlapom szerint.
Ha szimpatikus amit / amiket írtam, elnyerte tetszésed soraim, képeim, videim,
akkor írj nekem levelet és folytassuk.
Legyen élvezetes az együtlétünk mihamarabb.

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Idős molett párt keresek barátságra 60főlőtt,de bármit meghalgatok.PÉCS
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok!
Hosszú távra keresek, megbízható, kedves párt.
Hosszú távra keresek, megbízható, kedves párt.
Meglévő hármasunkat bővitenénk plusz férfivel mindenki a feleség örömére
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Békés megyei párként várjuk másik pár vagy férfi, nő jelentkezését, kölcsönös szimpátia esetén bármi is lehet a dologból heteró vonalon.
Helyel rendelkezünk, várjuk a jelentkezőket, sziasztok!!!
Békés megyei párként várjuk másik pár vagy férfi, nő jelentkezését, kölcsönös szimpátia esetén bármi is lehet a dologból heteró vonalon.
Helyel rendelkezünk, várjuk a jelentkezőket, sziasztok!!!
Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra!!! ...egyéb programokra is! ...párommal kettesben is!
Szia! Részemről rendben én benne vagyok!
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 08. 13. kedd 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 10:31

50-es szentendrei párként szívesen ismerkednénk leendő biszex, kisfarkú házibarátunkkal a korosztályunkból!