Adatlap alapján
Keresünk
Kérjük olvassátok el mielőtt írtok .
Mert ha nem olvassátok fölösleges írni
Keresünk
Kérjük olvassátok el mielőtt írtok .
Mert ha nem olvassátok fölösleges írni
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok! Bi-kíváncsi házibarátot keresünk, kizárólag 35 éves korig. (Nem, még veles sem, ha elmúltál ennyi!)
Várjuk jelentkezésedet, lehetőleg hosszabbtávú kapcsolat reményében.
É+Á
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Szívesen ismerkednék olyan párral vagy Hölggyel akik vagy aki még nem döntötte el, hogy lépne- e a gyakorlatban egy új szexkapcsolat felé, de már keresgél, nézelődik, vágyakozik..
Ha nem akarja elsietni, mert fél, nem biztos benne, hogy jól sülne el a dolog, ezért levelezés..majd chat kamerával...utána személyesen egy ital, beszélgetés..aztán szépen oldottan továbblépni .
itt is lehetnek fokozatok..akár elsőre egy passzív szemlélés, vagy egy közös meztelenkedés..de itt a fantázia szab gatárt és a kölcsönös megegyezés...
Ha nem akarja elsietni, mert fél, nem biztos benne, hogy jól sülne el a dolog, ezért levelezés..majd chat kamerával...utána személyesen egy ital, beszélgetés..aztán szépen oldottan továbblépni .
itt is lehetnek fokozatok..akár elsőre egy passzív szemlélés, vagy egy közös meztelenkedés..de itt a fantázia szab gatárt és a kölcsönös megegyezés...
Szia
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok! Normális Párral és Hölggyel ismerkednék hosszú távra!!! Utazni tudok.. fogadni nem!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Sziasztok! 40-es sok mindenre nyitott férfi vagyok. Kötetlen, laza időtöltésre keresek partnert, partnereket. Minél kevesebb a tabu, annál jobb. Intim 21/6, ha számít.
Sziasztok! Békés megyében keresek Párt hosszabbtávú kapcsolatra 100 %diszkréten. Üzenetet privátban várom.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párra,hölggyell ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párra,hölggyell ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik előny!!!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Hosszú távon keresek, egy megbízható párt! Hölgy örömére a szexben, nincs tabu. Győr
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait. Ebben a korosztályban pár is érdekel..
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Egy normális párnak, én is szívesen lennék a házi barátja, Pest, vagy Fejér megyébe. Dunaújvárosba, lenne normális helyem, is a találkákra, de az utazás sem jelentene gondot! Beszéljünk, ismerkedjünk itt privába, ha volna akit érdekelnék. Diszkrécióm 100% os.
Nagy cicis holgytagu párt keresek, akik házibarátot keresnek Pest, illetve Komarom varmegyében.
30 körüli pasi vagyok...
Erdeklodni privatban
30 körüli pasi vagyok...
Erdeklodni privatban
Sziasztok, én szívesen megismernélek Titeket, ismerkedjünk privátban
(Ez egy válasz Goodpár üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 07:55
(Ez egy válasz Goodpár üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Egy helyes jó kis pasit keresnénk házi barátnak 35 év körüli korral akit vendégül látnánk hosszabb távra. Várjuk privát üzenetben. Ismerkedés alapja a közös vágyak után a fotó csere ami alapján a hölgy dönt azt követően folytathatjuk az ismerkedést más platformon.
Egy helyes jó kis pasit keresnénk házi barátnak 35 év körüli korral akit vendégül látnánk hosszabb távra. Várjuk privát üzenetben. Ismerkedés alapja a közös vágyak után a fotó csere ami alapján a hölgy dönt azt követően folytathatjuk az ismerkedést más platformon.

vipboy