Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Budapest-Pest megye.. Párommal keresünk egy korrekt srácot,hetero harmadiknak.
CSAK hétvégén érünk rá, estti órákban,egy órára elszökő partnert jelentkezését nem várjuk.
Popsi szex nem a mi világunk.180-cm fölötti legyél,plusz pont ha bulizós vagy.
NAPKÖZBEN NEM ÉRÜNK RÁ....Egy szavas levelekre nem válaszolunk.
CSAK hétvégén érünk rá, estti órákban,egy órára elszökő partnert jelentkezését nem várjuk.
Popsi szex nem a mi világunk.180-cm fölötti legyél,plusz pont ha bulizós vagy.
NAPKÖZBEN NEM ÉRÜNK RÁ....Egy szavas levelekre nem válaszolunk.
Sziasztok !
Ma kinek lenne kedve nálam huncutkodni☺️?
Hölgyet illetve párokat szívesen fogadok !
Üdv.
Ma kinek lenne kedve nálam huncutkodni☺️?
Hölgyet illetve párokat szívesen fogadok !
Üdv.
Szia
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom. Akár hosszabb távra is.
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom. Akár hosszabb távra is.
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék paral
Sziasztok! Egy igényes, érett pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Keszthely-Fonyód környékén.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párra,hölggyell ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párra,hölggyell ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Sziasztok ma estére keresünk jo mérettel pasit pasikat a felesegem örömére
Dél Pesten Biszex Párral Házibarátkoznèk !
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok. Ha érdekel egy 43-éves független komoly pasi, tartalmas baráti kapcsolatra htávra kérlek írj.
Sziasztok. Nyíregyházázi párral ismerkednék.
Sziasztok!
Kedves, szolid, diszkrét pàr kényeztető hàzibaràtja lennék.
Kedves, szolid, diszkrét pàr kényeztető hàzibaràtja lennék.
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //!!
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Adatlap alapján
Keresünk
Kérjük olvassátok el mielőtt írtok .
Mert ha nem olvassátok fölösleges írni
Keresünk
Kérjük olvassátok el mielőtt írtok .
Mert ha nem olvassátok fölösleges írni
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Aston