Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok! Ha van köztünk olyan pár, aki szemében esetleg érdeklődést váltanék ki, kérlek habozás nélkül privát üzenet írása, minden csak megbeszélés kérdése... Alap szimpátia ha megvan, akkor pedig úgysincs határ csak amit a képzelet szab...
Jobb reggelt
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Sziasztok!
Bi pasit keresek 50es bi milf bnömmel.
Jövő héten csütörtökön lenne az első alkalom.
Kkmèten.
Lehetőleg jó mèrettel.... inkább aktívat.
Rèszletek privátban...
Időpont ès helyszín fix. Fotó ès videó is készülne...arc nèlkül
Inkàbb 30/40es korosztály.
M
G
Bi pasit keresek 50es bi milf bnömmel.
Jövő héten csütörtökön lenne az első alkalom.
Kkmèten.
Lehetőleg jó mèrettel.... inkább aktívat.
Rèszletek privátban...
Időpont ès helyszín fix. Fotó ès videó is készülne...arc nèlkül
Inkàbb 30/40es korosztály.
M
G
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok wink stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek !!
Budapest 7.kerületi masszázsszalonba szeretnék lányt, hölgyet vagy pár hölgyét elhívni páros masszázsra és egy órás jakuzzira. Természetesen a programot én állom. Egyeztessünk privátban ;
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére, Tatabánya és környékén!
Csak diszkréten!
Csak diszkréten!
Sziasztok, diszkrét, kitartó magas pasi, pesti búvóhellyel párokhoz csatlakozna. Csak heteró! Írjatok!
Sziasztok!
Baràtja lennék kedves, diszkrét, bi férfitagu pàrnak.
Baràtja lennék kedves, diszkrét, bi férfitagu pàrnak.
Február 14.-ére igényes jó pasit keresünk 35 év körülit. Privátba keress.
Sziasztok! Borsodi házaspár házibarátja lennék. Írjatok,beszéljünk.
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ki szeretne hazibaratot??
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
50 év feletti nagyobb darab, férfias, szőrös, akár macis férfit keresünk hosszútávra.
Olyasvalakit, aki ápolt, igényes, megbizható és van ideje hétvégente, akár egész éjszaka.
Csakis hosszútávra keresünk!
Olyasvalakit, aki ápolt, igényes, megbizható és van ideje hétvégente, akár egész éjszaka.
Csakis hosszútávra keresünk!
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok! Egy kedves, szimpatikus par hazibaratja lennek.
Párral ismerkednék, teljesen testközelből is

gery_82