Párok hölgy tagjának kényeztető masszírozását akár hosszú távon vállalom!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr. Hosszú távú kapcsolat.
Kedves , ápolt, értelmes és humoros férfiként lennék csakis a mai estén partnere egy kedves budapesti párnak, hetero alapon, a kedves háziasszony örömmére.
Férj segítségével, közösen a hölgy részére egy négykezes masszázs.
Csodaszép napot , estét mindannyiunknak , Jupiterrr
Férj segítségével, közösen a hölgy részére egy négykezes masszázs.
Csodaszép napot , estét mindannyiunknak , Jupiterrr
Sziasztok!
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak.
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Szopatnék Fehérváron!Olyan írjon aki akar is, nem fantáziát keresek csak!
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok!
Győrben fix házibarát lennék akár hosszabb távon.
Kitartó, igényes, izmos pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres intim!
Max diszkréció! Többes tapasztalatom van!
Írjatok
Győrben fix házibarát lennék akár hosszabb távon.
Kitartó, igényes, izmos pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres intim!
Max diszkréció! Többes tapasztalatom van!
Írjatok
hölgyet, párt keresek. a hölgynek "hobby" masszázs, masszázspisztollyal, extra feltétekkel. 7.ker.
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 vagy 60év feletti hazaspárral barátkoznék ,csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 vagy 60év feletti hazaspárral barátkoznék ,csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Nagykanizsai sportos ,jóképű férfiként hölgyhöz, párokhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit privátban.
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit privátban.
Sziasztok! Szívesen lennék házibarat! 40+ év 178cm/76kg Tolna/Fejér megye és környéke! Utazni tudok!
Sziasztok.
Hazaspart keresek, holgy oromere szivesen csatlakoznek.
Pest megye, illetve Komarom- Esztergom varmegye.
Nagy cicik, illetve szőrös intim előnyben..
Gergo
Hazaspart keresek, holgy oromere szivesen csatlakoznek.
Pest megye, illetve Komarom- Esztergom varmegye.
Nagy cicik, illetve szőrös intim előnyben..
Gergo
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Igényes hölgy kényeztető masszírozását akár házi barátként hosszú távon megoldom!@@
Nagykanizsai sportos ,jóképű férfiként hölgyhöz, párokhoz csatlakoznék.

Lisa