Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Nagykanizsai sportos ,jóképű férfiként hölgyhöz, párokhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit privátban.
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit privátban.
Sziasztok! Szívesen lennék házibarat! 40+ év 178cm/76kg Tolna/Fejér megye és környéke! Utazni tudok!
Sziasztok.
Hazaspart keresek, holgy oromere szivesen csatlakoznek.
Pest megye, illetve Komarom- Esztergom varmegye.
Nagy cicik, illetve szőrös intim előnyben..
Gergo
Gergo
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Igényes hölgy kényeztető masszírozását akár házi barátként hosszú távon megoldom!@@
Nagykanizsai sportos ,jóképű férfiként hölgyhöz, párokhoz csatlakoznék.
Sziasztok.
Wellnesselő ápolt párt meglátogatnék a hotelszobájukban mai naptól ill. hétvégén napközben vagy akár este felé, kizárólag a hölgy örömére!
Adatlapot kérlek olvassatok!
Privátban írjatok, a fórumot nem olvasom!
Köszönöm, szép hetet mindenkinek!
Wellnesselő ápolt párt meglátogatnék a hotelszobájukban mai naptól ill. hétvégén napközben vagy akár este felé, kizárólag a hölgy örömére!
Adatlapot kérlek olvassatok!
Privátban írjatok, a fórumot nem olvasom!
Köszönöm, szép hetet mindenkinek!
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (nembodíbuilder, de nem is kanapéharcos
), kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.
Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
38 éves, atlétikusan sportos (nembodíbuilder, de nem is kanapéharcos
), kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok.
Gergo
Gergo
Sziasztok!
23 éves vagyok és 25-50 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit üzenetben.
23 éves vagyok és 25-50 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit üzenetben.
Potens, cuckoldban tapasztalt pasiként pár házibarátja lennék hosszú távra.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Elhanyagolt hölgyet keres diszkrét, vagány, magyar srác. Saját helyem Szombathelyen van, vagy utazok 50 km-es körzetben.
Sziasztok! Szívesen lennék egy szexi, igényes, szimpatikus pár házibarátja. Vagyis nem egy alkalomra keresek partnereket, hanem azt szeretném, ha hosszabb távon is tudnánk kalandozni, ha kiélnénk a többes adta lehetőségeinket. Olyan párt keresek, ahol a Nő imádja a többest, de meg kell ismernie ahhoz a beszálló férfit, hogy teljesen át tudja adni magát az élvezeteknek. Ha esetleg egymást keressük, akkor privátban elértek.

vastagság20
Simone Peach