Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Gödöllői 55éves farok keres 60as pàrt minden jóra lakàs van!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok. 45éves, magára adó, fiatalos, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is! Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
Sziasztok, olyan hölgyeket vagy párokat keresek akik nyitottak lennének egy kis erotikus olajos teljes testes masszázsra, én gyakorolni szeretnék és tökéletesíteni neked pedig csak élveznek kell. Nem bánom ha a végén egy nagy szeretkezésbe torkollik a masszázs
Sziasztok! Március 7-re keresek nőt párt akik szivesen taliznának
Sziasztok ! Házaspárral ismerkednék képek ,videók adatlapon
Helló.párhoz beszélnék Dunakeszi felé. Irj
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után, aztán szex kedvetekre amit és ahogy akartok. Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàr baràtja lennék.
Baràtsàgos, diszkrét pàr baràtja lennék.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ma estére párt keresek szexre
Sziasztok.Tudnátok olyan helyet,helyszínt,ahol a mai nap lehetne párként párokkal ismerkedni ?
Sajnos itt a GG n elég nehéz…
Sajnos itt a GG n elég nehéz…
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon párokat keresek / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici/ mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek Olvass már az adatlapomon !!! Nem írogatni szeretnék meg kávézgatni ha lehet!
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki! Holnap este szeretnék találkozni!

NORBIKATI