Sziasztok !
Most péntek (2026.03.20.) délutánra keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most péntek (2026.03.20.) délutánra keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok Jászberény környékén 50 feletti hölgyet vagy párt keresek.
Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Sok tejjel rendelkező kismamával is ismerkednék.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Sok tejjel rendelkező kismamával is ismerkednék.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Sziasztok! Kerestek egy olyan férfit, aki magas szexkultúrával rendelkezik!? Szívesen látnád párodat egy ápolt, méretes pasi társaságában!? Feldobnád a szombat estét egy izgalmas többessel!? Akkor ne habozz és keress bátran! Masszázs rendelhető!
Sziasztok!
Nyitott pàr baràtja lennék az adatlapom szerint. Tali lehet màr akàr ma este is.
Nyitott pàr baràtja lennék az adatlapom szerint. Tali lehet màr akàr ma este is.
Duci puncit nyalnék,miközben a férje dugja
Sziasztok!A héten keresek párt vagy bi pasit.Sokmindent kipróbálnék, fedezzünk fel új dolgokat.Uni/passzív szerep izgatna,Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok
Sziasztok!
Türelmes, izmos férfit keresünk harmadiknak kezdő hölgypartneremmel, max 35 éves korig.
Türelmes, izmos férfit keresünk harmadiknak kezdő hölgypartneremmel, max 35 éves korig.
Elöted kênyeztetnék a feleséged a baràtnőd . .két negyvenes pasi.átlagos testalkat 17 19 cm intim . Lehetöleg Pest megye
Nagy farokkal keresek szeximàdó hàzaspàrt
Sziasztok Szívesen ismerkedem. Volt már részem hármasban. Voltam hosszabb távon házibarát is. Budapesten lakom lakom.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló, férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu. Masszázs, intim masszázs vagy amit szeretnétek. Győr. Akár hosszú távon is!!! Kezdő pár is!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, intim masszázs vagy amit szeretnétek. Kezdő pár is! Győr. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak találkozni is akarok párt keresek, akár hosszú távon.
Szabolcsban igényes pár házimasszőre lennék a hölgy igénye szerint!
Helyem van de utazni is tudok!!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van de utazni is tudok!!
Diszkréció adott és elvárt!
Hosszabb távon!
Házibarát lennék Pest megyében, illetve, Budapesten
Igényesség alap!
Házibarát lennék Pest megyében, illetve, Budapesten
Igényesség alap!
Sziasztok!
Ma ,az az vasárnap kora délután heteró alapon a 16. kerületben keresek valóban nagy cerkát szerető nőt ,illetve párt!
Csak heteró alapon !
Ma ,az az vasárnap kora délután heteró alapon a 16. kerületben keresek valóban nagy cerkát szerető nőt ,illetve párt!
Csak heteró alapon !
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Sopronban házibarátkoznék
Exrta jóképű izmos pasit keresünk 3-as sexre.
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!

300
Nikki Sun