Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
50+/186/100 Budapesti férfias férfi (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Nyitni szándékozó hölggyel, párral ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék nyitott, diszkrét, igényes pàrnàl.
Hàzibaràt lennék nyitott, diszkrét, igényes pàrnàl.
Diszkrét férfi párokat és hölgyeket keres a Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről…
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
40 es párként keresünk házibarátot aki megfelel az alábbi néhány paraméternek:
Nem dohányzó.
Nagy,vaskos intim mérettel rendelkezik. Borotvált, vagy nem túl szôrös
Benne van a pasik közti orál játékokban is. (Hangulatfüggő nálunk is, de a lehetősége legyen meg)
Ápolt
Megfelelő neki a péntek vagy szombat késő esti találkozó nálunk érden.
Szereti a teltebb idomokat, a kerek feneket, lógós ciciket.
Nem dohányzó.
Nagy,vaskos intim mérettel rendelkezik. Borotvált, vagy nem túl szôrös
Benne van a pasik közti orál játékokban is. (Hangulatfüggő nálunk is, de a lehetősége legyen meg)
Ápolt
Megfelelő neki a péntek vagy szombat késő esti találkozó nálunk érden.
Szereti a teltebb idomokat, a kerek feneket, lógós ciciket.
50-es szentendrei pár független, kisfarkú, sportos, enyhén bi házibarátot keres...
Sopronban házibarátkoznek
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Mindenevő vagyok
Biszex párral-Férfias aktív férfivel ismerkednék, találkoznék akár nálam a héten Dunaharaszti-Lacháza vonalon és környékén
Sziasztok!
Szerdára, napközbeni szexre keresek veszprémi vagy környéki nőt.
Helyem van, ápoltság és intelligencia fontos!
Szerdára, napközbeni szexre keresek veszprémi vagy környéki nőt.
Helyem van, ápoltság és intelligencia fontos!
Igényes pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként!
A hölgy igényeinek maximális figyelembe vételével!
A hölgy igényeinek maximális figyelembe vételével!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Budapest,Pest megyében hosszabb távon házibarát lennék.
Hetero alapon! Igényesség alap.
Hetero alapon! Igényesség alap.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi. Komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm)
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak komolyan keresek aki talizni is akar, irogatni nincs kedvem..
Szeretem látni hogy a másik élvezi. Komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm)
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak komolyan keresek aki talizni is akar, irogatni nincs kedvem..
Nyitni szándékozó hölggyel, párral ismerkednék.
Aktiv kemeny bikát keresek perverz noi taggal . Helyed legyen Nyíregyházán
Sziasztok!
[b]Győrben[b] lennék egy igényes, diszkrét pár házibarátja.
Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét férfi vagyok!
Írjatok és ismerkedjünk!
[b]Győrben[b] lennék egy igényes, diszkrét pár házibarátja.
Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét férfi vagyok!
Írjatok és ismerkedjünk!
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.

proka
Rachel Evans