51 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Sziasztok! Párokkal ismerkednék Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok!
Diszkrét, kedves pàr baràtja lennék. Enyhe nyitottsàg, kivàncsisàg belefér.
Diszkrét, kedves pàr baràtja lennék. Enyhe nyitottsàg, kivàncsisàg belefér.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma péntek estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok lenne itt olyan pár ahol a hölgytag esetleg terhes ?45 éves pasi csatlakozhatna .esetleg vinném magammal a haveromal is .Persze minden csak hetero alapon .
Veszprém környékén keresek a címmel megegyezően kereső párokat.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok. Sopronban ismerkednék intelligens párral házibarátság céljából akár hosszabb távra is
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Kukkolnék csak a környéken !
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal ismerkedni és swinger élményeket szerezni. Nem swinger klubot keresünk, hanem kevésbé nyilvánosan is ismert huncutkodó helyeket! Privatba irjatok kèrlek
Budapest, Pest)Olyan párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi játszik egymás farkával és szívesen aktív részese is lenne !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal ismerkedni és swinger élményeket szerezni. Nem swinger klubot keresünk, hanem kevésbé nyilvánosan is ismert huncutkodó helyeket! Privatba irjatok kèrlek
Sziasztok kêt negyvenes pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömére .Autós talàlkozo is jó ..Helyünk nincs de utazni szívesen bàrhovà.
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sok idősebb férfit látni jóval fiatalabb lánnyal.
Én meg forditanám.
Egy tőlem idősebb nővel teremetenék kapcsolatot.
Akár házibarát jelleg is ahogy az adatlapomon írtam
Én meg forditanám.
Egy tőlem idősebb nővel teremetenék kapcsolatot.
Akár házibarát jelleg is ahogy az adatlapomon írtam
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !

__Pepe
Nat