párost keresek ahol a női tag szeret többek között franciázni pasival miközben párja dugja...hosszútávra keresnek harmadikat...
Hölgyet hölgyeket, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben.
Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.
Párokat, lányokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.
Párokat, lányokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Komoly, diszkrét, megbízható párt keresek, kinek barátjuk lehetnék. Élő vagyok, élni, élvezni és élveztetni szeretek. smile
Igényes, diszkrét férfi, Budapestről. Utazni tudok.
Várom leveled!
Komoly, diszkrét, megbízható párt keresek, kinek barátjuk lehetnék. Élő vagyok, élni, élvezni és élveztetni szeretek. smile
Igényes, diszkrét férfi, Budapestről. Utazni tudok.
Várom leveled!
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Miskolci normális ápolt 40-es pasi keres párokat. Miskolc belvárosában tudlak fogadni titeket, kukkolás, hölgy kényeztetése közösen, vagy csak én a férj nézi. Esetleg bi férfi tagú pár is izgat ha közösen szeretne a férj szopni a párjával, vagy én szopnám a hölggyel együtt a férjet. Várom a privát meg kereséseket.
Párost keresek akinek a Hölgy tagja szeret franciázni plusz pasival miközben párja dugja...
Olyan lányt / hölgyet keresek aki szereti ha kényeztetik a lábait, és a végén jól meg is locsolják azokat
Ha magadra ismersz, írj bátran!!
Hely van
Ha magadra ismersz, írj bátran!!
Hely van
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Olvasd el a profilom. Bp 20ker.
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Mai estén kedves budapesti, Pest megyei párhoz csatlakoznék heteró alapon, kizárólag a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Hazibarat lennek pároknál,irj es beszeljuk meg a többit
Sziasztok! Megtaláltátok....
(Ez egy válasz miskolcipáros71 üzenetére (2026. 05. 01. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes hölgy masszírozása Szabolcsban igényeinek megfelelően!
Képzett masszőr vagyok Helyem van!
Képzett masszőr vagyok Helyem van!
Bács megyei pár házibarátja lennék.Privin beszéljünk.Sok sok fantáziával vággyal rendelkezem…
Szia! Hasonlóan barátság extrákkal kapcsolatot keresek hsszabtávra!
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2026. 05. 01. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 01. péntek 13:00
Házibarátot vagy párt keresünk baráti és szex kapcsolatra. Közös sütögetés,jakuzzi,nudista strand. Csak a környékünkről keresünk akivel lehet is tartani a kapcsolatot,nem havi szinten.
Házibarátot vagy párt keresünk baráti és szex kapcsolatra. Közös sütögetés,jakuzzi,nudista strand. Csak a környékünkről keresünk akivel lehet is tartani a kapcsolatot,nem havi szinten.
Sziasztok, házibarátot keresünk.
Biszexuális férfit keresünk közös élvezetekre.

Dorka. Borka