Igényes érzéki hölgy kényeztető masszőr lennék házibarátként!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Fehérváron keresek párt ,sexbarátot akit rendszeresen meglátogatnék.
Sziasztok! Június 20.-i mini gang bang party (2 pár) 5 fiú, keresünk beszállókat 23-43 év közötti sportos fiúkat. Jelentkezni privát üzenetben.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Fiatal pár házibarátja lennék Miskolcon.
A hétvégén huncutkodok. Villanytelep. Profilom.
Az idöpont nem jo.. :-P
(Ez egy válasz Hannah üzenetére (tegnap 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:27
Kunszentmárton mellett, ma esti játszó partnerem keresem egy igényes férfi személyében! A játék jellegét megbeszéljük privátban.
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Kunszentmárton mellett, ma esti játszó partnerem keresem egy igényes férfi személyében! A játék jellegét megbeszéljük privátban.
Sziasztok!
Ma este párhoz csatlakoznék.Veszprém mellett van helyem.Érezzük jól magunkat!
Írjatok
Ma este párhoz csatlakoznék.Veszprém mellett van helyem.Érezzük jól magunkat!
Írjatok
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok! Párt keresek ahol rendszeresen a hölgy örömére lehetek.
Érettség, teltség nem hátrány. Bp fogadni tudok ,és utazni is. Sokminden lehetőség érdekel.
Érettség, teltség nem hátrány. Bp fogadni tudok ,és utazni is. Sokminden lehetőség érdekel.
Sziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !

Anita Ferko
Kayla Rouge