Sziasztok.Szia. Barátja lennék nyitott párnak. Vagy hölgynek.
30 eves budapesti helyes fiu vagyok, egyedul lakom. Keresek part 40-50 korulieket
Sziasztok. Vékony 40-50kg körüli lányt-nőt kényeztetnék. (Egyedülálló-Barátnő-Feleség)
Sopronban házibarátkoznék...intelligens párnral
Sziasztok!
Van kedve valakinek haverkodni,és kipróbálni a DP/Cereampie témát velünk?
Nem egy alkalommal ha jól alakul.Ápolt,átlagos méret, és ha lehet 40+os alany lenne optimális Siófok környékén hétvégi szabadidővel.
Van kedve valakinek haverkodni,és kipróbálni a DP/Cereampie témát velünk?
Nem egy alkalommal ha jól alakul.Ápolt,átlagos méret, és ha lehet 40+os alany lenne optimális Siófok környékén hétvégi szabadidővel.
Ma délután 17 ig,és holnap is,párt hölgyet keresek kukkolásra,orál kalandra! Párnál enyhe bi oké! Tatabánya,Bicske útvonalon!
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám 18+
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged/csajod elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek szerdán vagy csütörtökön, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek szerdán vagy csütörtökön, keressetek
Sub biszex srácként ismerkednék, barátkoznék.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!előre köszönöm ha írsz
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Ha egy picit több is megmozgatja a fantáziátokat:
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Nyalás a fétisem! Punci és popsinyalást vállalok akár szex közben, vagy akár viszonzás nélkül is.
Jászberény ill környéki párnak lennek hazibaratja,irj privit vit
Sziasztok!
Baràtja lennék nyitott pàrnak..
Baràtja lennék nyitott pàrnak..

Nomi Malone