Sziasztok! Házibarátkoznék Észak és Közép-Magyarországon...
Sziasztok! Június 28-30 között szívesen vendégül látnék egy párt vagy lányt Budapesten. A megfelelő hűsítésről egy medence gondoskodna ebben a kánikulában.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Nyalás a fétisem! Punci és popsinyalást vállalok akár szex közben, vagy akár viszonzás nélkül is.
Monor-Albertirsa térségében puncit kényeztetnek, akár férj jelenlétében is. Imádok puncit nyalni, geciset is. Enyhe i is mehet
Sziasztok!Vasárnap délutánra keresek párt.Hosszabbtávra, házibarát szerep is érdekelne.Helyem van Veszprém mellett!Írjatok
Soproni párral ismerkednék
Holnap és holnapután (Péntek szombat ) párt fogadnék Keszthelyen
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Holnap estére keresnénk, pasit, esetleg pasikat párom többes kényeeztetésére.
Korhatár minimum 38 év max 55. Magasság 180 cm-től sportos, testesebb de nem kövér alkat előny.
Korhatár minimum 38 év max 55. Magasság 180 cm-től sportos, testesebb de nem kövér alkat előny.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok.Lányt-nőt kényeztetnék. (Egyedülálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra.
Tali akár holnap napközben. Helyem van.Perverzió előny!
Elfogadható távolságban hozlak, viszlek.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra.
Tali akár holnap napközben. Helyem van.Perverzió előny!
Elfogadható távolságban hozlak, viszlek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!Csütörtökre vagy vasárnap délutánra keresek párt.Helyem van Veszprém mellett!Írjatok
Sopronban ismerkednék párral...akár hosszabb távra is...sok mindenre nyitottan.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok.Szia. Barátja lennék nyitott párnak. Vagy hölgynek.
30 eves budapesti helyes fiu vagyok, egyedul lakom. Keresek part 40-50 korulieket

akos2205