Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
40-es párként érdeklődünk. Van itt valaki aki július vége fele néhány napra szívesen vendégül látna minket Alsóörsön?
Köszi
Üdv
Szép napot mindenkinek!
40-es párként érdeklődünk. Van itt valaki aki július vége fele néhány napra szívesen vendégül látna minket Alsóörsön?
Köszi
Üdv
Sziasztok kedves párok!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
40es jotestü hetero pasi vagyok. Párokkal kapcsolódnék valamilyen formában, a jatékszabályokat ti határozzátok meg....
Helyem Heves megye/ Mátrában van, ahol szaunázni, nudizni is lehet..
De rendelkezem nagyméretű terepjáróval is, utazni is tudok, illetve helyet bérelni is...
Helyem Heves megye/ Mátrában van, ahol szaunázni, nudizni is lehet..
De rendelkezem nagyméretű terepjáróval is, utazni is tudok, illetve helyet bérelni is...
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
Sopronban házibarátkoznek
Sziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok,Szabolcs és Hajdú-Bihar megyében párokhoz csatlakoznék.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Sziasztok!
Péter vagyok, 32 éves, 185 cm magas, 80 kg-os, sportos testalkatú hetero férfi.
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk. Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
Péter vagyok, 32 éves, 185 cm magas, 80 kg-os, sportos testalkatú hetero férfi.
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk. Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
Sziasztok!
Kecskeméten ki szopatna meg éjszaka?
Helyem van vagy kocsi… írj…
Kecskeméten ki szopatna meg éjszaka?
Helyem van vagy kocsi… írj…
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
hirdettek ezerrel ha kell ha nem.de sosem reagaltok.csak bohockodtok jobbára?
Házibarátja lennék extrém túlsúlyos,200 kg feletti nőnek. Mobil férfi vagyok,mindent szívesen vállalok ekkora hölgynek.
Írj bátran!
Írj bátran!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Hármashoz keresünk hétköznap napközben (10-16 közt) ráérő, nem pocakos, igényes férfit 18-40 közt Budapest belsőbb kerületeiből, akinek van saját helye.
34 éves srác, 29 éves lány, bomba ívekkel, és nincs igazán tabunk... amit mindenki élvez, az bőven belefér.
Írjatok, reagálunk
34 éves srác, 29 éves lány, bomba ívekkel, és nincs igazán tabunk... amit mindenki élvez, az bőven belefér.
Írjatok, reagálunk
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !

Gabriela Conti