Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok. Szabolcs megyei párral ismerkednék.
Szia !
Igazán nagy cerkájú, megbízható 50 éves sportos pasiként ,budapesti nőt illetve heteró párt keresek ,alkalmi huncutságokra.
Igazán nagy cerkájú, megbízható 50 éves sportos pasiként ,budapesti nőt illetve heteró párt keresek ,alkalmi huncutságokra.
Sziasztok!
Független férfiként keresem pár barátságát, szimpátia esetén hosszabb távra. Bp és környéke.
Független férfiként keresem pár barátságát, szimpátia esetén hosszabb távra. Bp és környéke.
Sziasztok!
Pàr baràtja lennék. Talàlkozàs akàr màr ma este, lehet ismerkedős, beszélgetős. Helyem van.
Pàr baràtja lennék. Talàlkozàs akàr màr ma este, lehet ismerkedős, beszélgetős. Helyem van.
Sziasztok, én szívesen lennék házi barát egy kedves , jó fej párnál. Enyhe bisex.dolgok is beleférnek.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok kiskunhalas és környékéről keresek párt
Sziasztok!
Gábor vagyok! Szexkapcsolatra keresek normális valós embereket, akikkel megélhetjük vágyainkat! Ötvenes fiatalos pasi vagyok. Imádok kényeztetni , látni hogy élvezi a partnerem, partnereim! Mindezt kötetlenül , diszkréten
Gábor vagyok! Szexkapcsolatra keresek normális valós embereket, akikkel megélhetjük vágyainkat! Ötvenes fiatalos pasi vagyok. Imádok kényeztetni , látni hogy élvezi a partnerem, partnereim! Mindezt kötetlenül , diszkréten
Szép Estét! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni kizárólag heteroszexuális alapon!
Kölcsönös szimpátia esetén hosszútávú baráti kapcsolat kialakítása!
Kölcsönös szimpátia esetén hosszútávú baráti kapcsolat kialakítása!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok. Lányt-nőt kényeztetnék. (Lehet Egyedülálló-Barátnő-Feleség)
Keresek olyan hölgyet (párt), ahol a férj sokat nincs otthon, vagy elhanyagolja a feleséget/barátnőt.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
Bi férfi tagú párt keresek,ahol a feleséget izgatja,ha a férjét elötte szopatják és ezt szívesen nézi…
Privátban..
Privátban..

qwer1
Jazmine Rouge