Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül vagy szívesen utaznék. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a höly örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok! Ápolt pasiként kifejezetten Cuckold témában ismerkednék!
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok!
Kedves, diszkrét bi férfitagu pàrral ismerkednék.
Kedves, diszkrét bi férfitagu pàrral ismerkednék.
Sziasztok!Veszprém környékén ismerkednék párral, bi pasival.Teljesen hetero életet élek, de haverkodnék pasival, akivel el lehet ide oda menni, akár fesztiválra, akár csajozni és a titkos vágyainkat egymással megélni!
Írjatok
Írjatok
Sziasztok Zala Somogy megyében hölgyhöz van párhoz csatlakoznèk diszkrècio adott ès elvárt utazni tudok
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül vagy szívesen utaznék. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Sziasztok!
Párral ismerkednék hosszabb távra. 50-es férfi vagyok.
Párral ismerkednék hosszabb távra. 50-es férfi vagyok.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Most..ma
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Szabolcsi pár hazibaratja lennék! A hölgy igényeinek kielégítésére/kényeztetés masszírozás ......../
Ha a hölgy Bi affinitással rendelkezik a párom is bevonható!!
Extra ha igényes Roma a hölgy .
Ha a hölgy Bi affinitással rendelkezik a párom is bevonható!!
Extra ha igényes Roma a hölgy .
Sziasztok!
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk.
Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk.
Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
Jó napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Amennyiben elolvastad és szimpatikus akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Amennyiben elolvastad és szimpatikus akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot.
Aki szereti a nagy farkat az írjon
Kecskemét környékix pár diszkrét házibarátja lennék

Zoli8076