Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat van.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a höly örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék, kedves, egyszerű, de nagyon àpolt pàrnàl. Talàlkozhatunk màr ma is, vagy holnap. Beszélgetés, kis séta és ha meg van a szimpàtia a 3 igen bàrmi lehet. Helyem van.
Hàzibaràt lennék, kedves, egyszerű, de nagyon àpolt pàrnàl. Talàlkozhatunk màr ma is, vagy holnap. Beszélgetés, kis séta és ha meg van a szimpàtia a 3 igen bàrmi lehet. Helyem van.
Szia sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád es Pest megyében. Amit keresek a találkozó lehet csak egy jo beszélgetés is de lehet csak pici simogatás akar oda vissza vagy orális kényeztetés vagy csak egy kis nudizas de akar több is lehet ha szimpik vagyunk egymásnak. Varom jelentkezeseteket privát üzenetben
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék párral! Baráti és szexkapcsolatra.
Szívesen ismerkednék párral! Baráti és szexkapcsolatra.
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok. Kecskeméten?
Sziasztok! Kiadó házibarát állást keresek, cuckold érdeklődés plusz pont Ápolt, képzett masszőr pasi vagyok!
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül vagy szívesen utaznék. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a höly örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Ápolt pasiként kifejezetten Cuckold témában ismerkednék!

Anette Dawn