Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a höly örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat van.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra.
Vagy max 55kg 30-65éves nőt.
Vagy max 55kg 30-65éves nőt.
Sziasztok! Biszex férfitagú párnak lennék házibarátja!
Szabolcsban érzéki pár hölgy tagjának házimasszőre lennék!
Igényei kielégítésére maximális diszkrécióval!
Helyem van de utazni is
Igényei kielégítésére maximális diszkrécióval!
Helyem van de utazni is
Sziasztok
Megbízható , ápolt férfit keresünk harmadiknak!
Megbízható , ápolt férfit keresünk harmadiknak!
Sziasztok! 3-as vagy cuckold sexre keresünk pasit! Ápoltság, diszkréció alap dolog legyen! Hellyel rendelkezünk! Csak olyan írjon aki nem fél egy telefonszám cserétől! Ne haragudjatok de nemtudink mindenkinek válaszolni! Habesetleg nem írunk akkornsajna nem egymást keressük!
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra.
Vagy max 60kg 30-65éves nőt.
Vagy max 60kg 30-65éves nőt.
Sziasztok.
Heteró párral szeretnék ismerkedni.
Heteró párral szeretnék ismerkedni.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre
Soproniakkal ismerkednék
42/190/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek hölgyet titkos kapcsolathoz.
Párhoz csatlatkoznék ma este, Bp-Cegléd-Szolnok-Kecskemét vonalon. 189/92 nagyon potens, ápolt, nyitot pasi 17/6 borotvált. Utazni tudok, IQ-EQ szükséges! PM ☺️
Kár ,hogy messze vagyunk egymástól.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2026. 07. 18. szombat 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Dzsozefi