Sziasztok !
Székesfehérvári párként méretes pasit keresünk 3. nak .
Székesfehérvári párként méretes pasit keresünk 3. nak .
Sziasztok! Kiadó házibarát állást keresek Vas megyében! Ápolt masszőr pasi vagyok! Kérlek privát üzenetben keressetek!
Sziasztok, sportos 40-es barátot keresünk Miskolc környékén. Kamusok NEEEE!!!!!
Email címünkre várjuk leveled.
Email címünkre várjuk leveled.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok két pasi szívesen dugnà màs feleségêt .Mi 46 45 évesek vagyunk .Helyünk nincs de kocsiba vagy nàlatok jó lenne .Ha akarod csak nêzed ahogy kényeztetjük a pàrod .vagy közösen partiban vágjuk az asszonyt természetesen csak hetero alapon.irj privit
Sziasztok... Szívesen ismerkednék párokkal, néző szereppel is beérem, de szimpátia esetén bármi is lehet..
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
szopó nyaló szolgája lennék pároknak
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok. 45 éves egyedülállo férfi csatlakozna párhoz a holgy örömére,masszázs vagy amit szeretnétek! Kezdő pár ia! Győr.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk ! wink
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk ! wink
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok,
50-es pasiként irányítani szerető, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék.
Használjatok, irányítsatok kedvetekre ..
Közös hétvége ?
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
50-es pasiként irányítani szerető, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék.
Használjatok, irányítsatok kedvetekre ..
Közös hétvége ?
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
55év feletti érett, teltebb házaspárhoz csatlakoznék, szimpátia lényeges szempont, ha van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék, barátkoznèk velük.
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci
Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Sziasztok! Ma délutánra, illetve hosszútávra keresek Hölgyet, esetleg párt közös hancúrra
Én 100% hetero, független srác volnék Győrből. Helyem van
Én 100% hetero, független srác volnék Győrből. Helyem van
Intelligens pár hölgy tagját házibarátként masszíroznám!!!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt ¡
Helyem van Diszkréció természetes!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt ¡
Helyem van Diszkréció természetes!
Sziasztok! Diszkrét párnak lennék házibarátja....
Sziasztok. Keresnék Kecskemét és kkr. Utazni tudok, de helyem is van.