Téma: A feleséged egy igazi kanra vágyik – én pedig használni fogom
Sanyi vagyok, egy 43 éves, sportos, magas faszi, akinek nincs ideje a gyenge, papucs férjek szarakodására. Ha idejöttél, tudod, hogy miért: mert a feleséged többet érdemel, mint a te gyenge kis próbálkozásaid. Egy igazi férfira vágyik, aki tudja, hogyan kell megdugni egy nőt, és én pontosan erre vagyok itt.
Először finoman kezelem. Megmarkolom a haját, végighúzom rajta a kezem, és hagyom, hogy érezze, valami más következik, mint amit otthon megszokott. A tested remegni fog, miközben nézed, ahogy a nejed kezei közé kapja a farkam, és mohón a szájába csúsztatja. Hallod, ahogy cuppog, ahogy élvezi, mert tudod jól, hogy ezt tőled sosem kapja meg.
Aztán megfordítom, lehúzom róla a bugyiját, és széthúzom a combjait. Már lucskos, már kész arra, hogy befogadjon. De nem sietek – szeretem látni a kétségbeesést a szemedben, ahogy rájössz, hogy már rég elvesztetted. Ahogy egyre mélyebbre nyomom, ő pedig csak nyög, elolvad, elveszik az élvezetben. Te meg ott állsz, és tehetetlenül figyeled, ahogy a feleségedet széttépi egy igazi kan.
De a legjobb rész még hátravan. Amikor már teljesen kitöltöttem, amikor a tested minden izma megfeszül, mert tudod, hogy mindjárt vége, és nem tehetsz ellene semmit. A nejed sikítva élvez el a farkamon, a teste remeg, az ujjaival a hátamba kapaszkodik, és te ott állsz, egy semmirekellőként, aki csak nézni tudja, ahogy a felesége más férfitől kapja meg azt, amire igazán vágyik.
És amikor végül telelövöm, amikor a forró gecim mélyen benne lüktet, akkor jössz te, kis papucs. Mert tudod, mi lesz a dolgod: odakúszol, és szépen kitakarítod. Kinyalod belőle minden cseppemet, tisztára nyalod, miközben ő még mindig remeg az orgazmustól, és az én nevemet nyögi.
Ez a világ rendje, ez a te szereped. Ha készen állsz rá, ha van benned elég mersz ahhoz, hogy a feleséged végre egy igazi faszitól élvezzen, akkor írj. De csak akkor, ha tényleg tudod, mit akarsz.
Sanyi
Sanyi vagyok, egy 43 éves, sportos, magas faszi, akinek nincs ideje a gyenge, papucs férjek szarakodására. Ha idejöttél, tudod, hogy miért: mert a feleséged többet érdemel, mint a te gyenge kis próbálkozásaid. Egy igazi férfira vágyik, aki tudja, hogyan kell megdugni egy nőt, és én pontosan erre vagyok itt.
Először finoman kezelem. Megmarkolom a haját, végighúzom rajta a kezem, és hagyom, hogy érezze, valami más következik, mint amit otthon megszokott. A tested remegni fog, miközben nézed, ahogy a nejed kezei közé kapja a farkam, és mohón a szájába csúsztatja. Hallod, ahogy cuppog, ahogy élvezi, mert tudod jól, hogy ezt tőled sosem kapja meg.
Aztán megfordítom, lehúzom róla a bugyiját, és széthúzom a combjait. Már lucskos, már kész arra, hogy befogadjon. De nem sietek – szeretem látni a kétségbeesést a szemedben, ahogy rájössz, hogy már rég elvesztetted. Ahogy egyre mélyebbre nyomom, ő pedig csak nyög, elolvad, elveszik az élvezetben. Te meg ott állsz, és tehetetlenül figyeled, ahogy a feleségedet széttépi egy igazi kan.
De a legjobb rész még hátravan. Amikor már teljesen kitöltöttem, amikor a tested minden izma megfeszül, mert tudod, hogy mindjárt vége, és nem tehetsz ellene semmit. A nejed sikítva élvez el a farkamon, a teste remeg, az ujjaival a hátamba kapaszkodik, és te ott állsz, egy semmirekellőként, aki csak nézni tudja, ahogy a felesége más férfitől kapja meg azt, amire igazán vágyik.
És amikor végül telelövöm, amikor a forró gecim mélyen benne lüktet, akkor jössz te, kis papucs. Mert tudod, mi lesz a dolgod: odakúszol, és szépen kitakarítod. Kinyalod belőle minden cseppemet, tisztára nyalod, miközben ő még mindig remeg az orgazmustól, és az én nevemet nyögi.
Ez a világ rendje, ez a te szereped. Ha készen állsz rá, ha van benned elég mersz ahhoz, hogy a feleséged végre egy igazi faszitól élvezzen, akkor írj. De csak akkor, ha tényleg tudod, mit akarsz.
Sanyi
Budapest-vonzás környékén házibarátnak szegődne egy 60-asápot pasi, írj bátran.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok …………………
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt játékokhoz !

Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Nyitott pàr baràtja lennék.
Nyitott pàr baràtja lennék.
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Sziasztok párokat hölgyeket keresek Szarvasi férfi vagyok. szép diszkrét kornyezetbe sajat wellness nyaralómba izgalmas kikapcsolódás. Finom nasikkal italozás és baratsagos hangulatban. Várom leveled ha felkeltettem az érdeklődésetek
Kár hogy messze vagytok..
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2025. 02. 26. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 26. szerda 18:23

Pasit keresünk szimpátia alapon, ne csak a gatyában legyen valami , nem árt ha fejben is van. Fontos a küllem a szimpátia
Házibarát lennék!
(Lásd adatlapom)
(Lásd adatlapom)
Pasit keresünk szimpátia alapon, ne csak a gatyában legyen valami , nem árt ha fejben is van. Fontos a küllem a szimpátia
Sziasztok!
34 éves pasi vagyok, február 27-28án csatlakoznék párhoz, nőhöz. Budapest és környékén. Utazás nem gond, kor nem számít, csak ápoltság. Privibe irj csak ha valóban taliznál
34 éves pasi vagyok, február 27-28án csatlakoznék párhoz, nőhöz. Budapest és környékén. Utazás nem gond, kor nem számít, csak ápoltság. Privibe irj csak ha valóban taliznál

Párral ismerkedne egy 60 as pasi. Akár fiatalabbakkal is akiket izgatna a korkülönbség vagy olyan pasival ismerkednék akit izgatna ha a nejét megdugják.......
Feleséget basznék a párja elött!
Szia. Hosszútávú házibarátnak jelentkezek. Ha puncid van akkor ez a felhívás neked szól!.Ma vagy holnap szívesen és teljes odaadással kényeztetném orgazmusig akár nyelvel akár kőkemény szép spermával teli farokkal a gyönyörű és kéjtől nedves puncidat illetve az összes kéjrésedet arcpakolást is kérhetsz! Hely adott de utazni is tudok!
Sziasztok!
40- es spotos férfi párokkal ismerkedne Borsod megyében.
Érett korosztály előnyben.
Szép napot!
40- es spotos férfi párokkal ismerkedne Borsod megyében.
Érett korosztály előnyben.
Szép napot!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !

Sziasztok!
Házibarát lennék akár az adatlapom szerint is.
Vagy esetleg megbeszélés tárgya ki mit szeretne és hogyan.
Ha szimpatikus amit látsz és olvasol rólam, akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm
Vagy esetleg megbeszélés tárgya ki mit szeretne és hogyan.
Ha szimpatikus amit látsz és olvasol rólam, akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm
Lenne itt olyan pár akit szex közben lehet nézni? Mezőkövesd kőrnyéke!