Szeretek csetszexelni mert nagyon izgató! Nektek mi a véleményetek erről?
Annyi masztizós topic van.. csak válogatnod kellene közöttük...
Itt az a kérdés ,hogy szereted-e a dolgot vagy sem?!?
"Nektek jól esik netezés közben masztizni?" jó böngészést..
hol van ilyen masztizós topik?? Én most is verem. Tök jó.
Lányok nem masztiznak ezen a topikon? Igy elég meleg a buli nem?
A chatsex az a szájkarate?Fejben nagyon jól szeretkezek csak még nem próbáltam?:)
Illúzió, valójában semmi különleges nem történik veled, csak ülsz a monitor előtt és kivered. Inkább menj, lógj a haverokkal, hátha elhozza a barátnője barátnőjét, akivel ha szimpatikusok vagytok egymásnok, még lehet esélyetek vmi élő igazi kapcsolatra, szerelemre, szexre.
te uristen... szánalmas amit csináltok...
minek bazd csajoz be és akkor nem kell ilyen szarságot csinálnod.. de ha ez jobb hogy ülsz és vered a farkad...

nekem van nőm jó vele a sex és minden ok akkor is ha mást gondoltok mégis jólesik néha kiverni és akkor mi van

Én is a műfaj kedvelője vagyok. Bár van barátnőm is, de szivesen "találkoznék" veled valamelyik cheten vagy MSN-en! :)
(Ez egy válasz LOREN üzenetére (2005. 06. 30. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 30. csütörtök 15:53

loren: én is sokat masztizok a gép előtt, ha gondolod írjunk egymásnak
(Ez egy válasz LOREN üzenetére (2005. 06. 30. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 30. csütörtök 15:53

Most látom csak ezt a topikot...
Szívesen megnézném, tetszik amikor a fiúk ilyesmit csinálnak...
És hová spriccent a nedű?

firepussy: papirzsepibe vagy a hasamra.
firepussy: hozzuk össze és megnézheted. szívesen nézném ahogy felizgulnál.
Firepussy! van Msn-ed?
mogyi007@freemail.hu az msn címem....ha gondolod összehozhatunk valamit (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 04. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 04. csütörtök 11:46
mogyi007@freemail.hu az msn címem....ha gondolod összehozhatunk valamit (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 04. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (367532)
VIP

Most látom csak ezt a topikot...

Hát én azt szeretem amikor az én pocimon, vagy popsimon landol. Amikor előttem csinálják, huhh, az nem semmi. Volt má rá példa...
(házibuli, kis sztriptíz, fiúk masztiztak, én meg a látványtól teljesen paff lettem)
(házibuli, kis sztriptíz, fiúk masztiztak, én meg a látványtól teljesen paff lettem)
Sorozatod van fenn itt?? Nem szeretnéd ha összegyűlne pár srác innen és rádverné élőbe?
Válasz firepussy[VIP] üzenetére (26)
Válasz firepussy[VIP] üzenetére (26)

Természetesen vannak itt képeim.
Live? Még meggondolom...
Merre vannak a képeid?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 04. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 04. csütörtök 13:26
Live? Még meggondolom...
Törölt felhasználó (367532)
VIP

Live? Még meggondolom...