Mondom én, hogy nem vagyok egyedül:D És mennyire hasonló a véleményünk:D Béke veled Joe:D
Ezek azok a "kemény, tökös"srácok akik rá sem mernek nézni egy nőre az utcán.Csak kamerán keresztül ahol nem kell megszólalni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 21:05
Törölt felhasználó (38040)
De szar:D Msn.je meg webcamja van mindenkinek itt mi?:D Nője meg csak nekem?D:D:D:D:D Sok life looser:D
Hopp kedves, eleddig nem néztem ide:D Elfelejtettem, hogy ide is írtam:D A dühöngőben bátran írhacc:D Az lesz az irodám:D Rendben?:D Várom a megjegyzést:D De megjegyzés legyen:D Ne kioktatás, meg magyarázat miért írnak ide akik írnak meg stb:D Rendben?:D Béke:D
UI: várom a hsz-ed:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 21:31
UI: várom a hsz-ed:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Akarok neked erre megjegyzést írni, de nem nyilvánosan és nem privátban, mert mondtad, hogy nem nézed azt az e-mailt. Most mit csináljak?
Akarok neked erre megjegyzést írni, de nem nyilvánosan és nem privátban, mert mondtad, hogy nem nézed azt az e-mailt. Most mit csináljak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 21:05
Törölt felhasználó (38040)
De szar:D Msn.je meg webcamja van mindenkinek itt mi?:D Nője meg csak nekem?D:D:D:D:D Sok life looser:D
Hali lányok!
Szeretek masztizni a gép előtt...Mikor éppen mire van kedvem:D
Van msn em és webcamom is...
Ha nektek is van kamitok vegyetek fel
kivancsipasi@hotmail.com
Szeretek masztizni a gép előtt...Mikor éppen mire van kedvem:D
Van msn em és webcamom is...
Ha nektek is van kamitok vegyetek fel
kivancsipasi@hotmail.com
http://www.randiparty.hu/
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 12. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyeim!
kit érdekel egy csupasz farok MSN en webcammban!!? :)
allofallosz@freemail.hu :)
kit érdekel egy csupasz farok MSN en webcammban!!? :)
allofallosz@freemail.hu :)
Most hogy mondod!
Délelőtt még jókat vigyorogtam, Barni szellemes rímjein!
Én is észrevettem, hogy ezt is átnevezték utólag.
-De ennyire?
-Hmm..
Üdv!
Délelőtt még jókat vigyorogtam, Barni szellemes rímjein!
Én is észrevettem, hogy ezt is átnevezték utólag.
-De ennyire?
-Hmm..
Üdv!
De a linket még mindig nem adtad meg!
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2005. 12. 09. péntek 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
csajok akit érdekel van msn-en és webkamom is! (cezored vazelinator)
van erre meg felelö forum téma.
(Ez egy válasz ..,,..,,..,, üzenetére (2005. 12. 10. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 10. szombat 15:22
Engem is érdekelne az msn sex...bevállalós csajok:(cezored vazelinator)
Engem is érdekelne az msn sex...bevállalós csajok:(cezored vazelinator)
izgalmasabb szexmoziban (nem pipsóban)
Volt már hogy a mellettem lévővel egy ütemre ráztuk, s aztán összeröhögtünk.
Egyszer egy öreg faszi megogta a farkam, aztán ő rázta ki
Volt már hogy a mellettem lévővel egy ütemre ráztuk, s aztán összeröhögtünk.
Egyszer egy öreg faszi megogta a farkam, aztán ő rázta ki
De simán a nappali az nem fizetős.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 09. péntek 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
HOL?
Megadhatnád a címét, mert az alább említett fizetős. (Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 02:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Megadhatnád a címét, mert az alább említett fizetős. (Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 02:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Megnéztem nah írni sem tudok :)
(Ez egy válasz tigerxpasi üzenetére (2005. 08. 31. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 31. szerda 23:34
Valamennyire fizetős, nyilván. Bérlet egy hétre egy sms amivel egész héten lehet nézni a csajokat. Nyilván a percenkénti csaj nézés húzós, de bérlet még belefér szerintem... Ki ki pénztárca stb...
Itt a társalgás ingyenes meg a cam nézés is
Megnézetem
(Ez egy válasz tigerxpasi üzenetére (2005. 08. 31. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 31. szerda 23:34
Megnézetem
Valamennyire fizetős, nyilván. Bérlet egy hétre egy sms amivel egész héten lehet nézni a csajokat. Nyilván a percenkénti csaj nézés húzós, de bérlet még belefér szerintem... Ki ki pénztárca stb...
Öööö valóban. Kicsit eltévedtem a szex és a chat szavakban. Szóval a lényeg de hát okos lehettél volna és kitalálhattad vola.. :)
www.sexchat.hu
Még 1x bocsi :) (Ez egy válasz selectormen üzenetére (2005. 08. 29. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 29. hétfő 20:58
www.sexchat.hu
Még 1x bocsi :) (Ez egy válasz selectormen üzenetére (2005. 08. 29. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tigerxpasi #88 | ma 14:22
Sziasztok!
Van egy www.chatsex.hu oldal. Ott a lányok és pasik is tudnak masztizni.
NA EZ az oldal nem mükszik!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Van egy www.chatsex.hu oldal. Ott a lányok és pasik is tudnak masztizni.
NA EZ az oldal nem mükszik!!!!!!!!!!!!!!!!

LOREN

Lexi Love