sziasztok köszi a választ
puszi

sziasztok pároknak mikor érdemes menni ?? puszi
Valami történt, valami...
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2013. 07. 28. vasárnap 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 28. vasárnap 15:26

Történt is valami, vagy csak lézengtetek egy darabig és más nem volt?
Köszi

Sziasztok kerek valaki segitene hogyan lehet lejutni a dobo utcai moziba koszi
Történt is valami, vagy csak lézengtetek egy darabig és más nem volt?
(Ez egy válasz pn.maci üzenetére (2013. 07. 23. kedd 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 23. kedd 22:44

Sziasztok!
Ma voltunk először sexmoziban! A Dob utcait választottuk. Kicsit félve mentünk be, tele izgalommal, különféle gondolatokkal. Mikor körbesétáltunk, nagyon megnyugodtunk, minden tiszta és hangulatos. Nagyon jól kialakított hely.
Régen terveztük már, hogy elmegyünk, de idáig nem jött össze. Ma csak a véletlen műve volt, hogy lekeveredtünk.
Az egyetlen probléma csak az volt, hogy nagyon kevesen voltak. Azért mi nagyon jól éreztük magunkat. Biztosan megyünk még.
Ma voltunk először sexmoziban! A Dob utcait választottuk. Kicsit félve mentünk be, tele izgalommal, különféle gondolatokkal. Mikor körbesétáltunk, nagyon megnyugodtunk, minden tiszta és hangulatos. Nagyon jól kialakított hely.
Régen terveztük már, hogy elmegyünk, de idáig nem jött össze. Ma csak a véletlen műve volt, hogy lekeveredtünk.
Az egyetlen probléma csak az volt, hogy nagyon kevesen voltak. Azért mi nagyon jól éreztük magunkat. Biztosan megyünk még.

Sziasztok.
Még nincs tapasztalatom, hogy működik az ilyen szex mozi, nyugodtan nézhetem mások szexelését, esetleg beszálhatok is, az ülések közt dugnak a párok?
Ha valaki tud tájékoztasson.
Még nincs tapasztalatom, hogy működik az ilyen szex mozi, nyugodtan nézhetem mások szexelését, esetleg beszálhatok is, az ülések közt dugnak a párok?
Ha valaki tud tájékoztasson.
Ma nem indultok?
Debreceni közös mozizáshoz partnereket keresek!Légy ápolt és nyitott!

Mikor mentek?????
)))
(Ez egy válasz pn.maci üzenetére (2013. 07. 23. kedd 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 23. kedd 22:44

Sziasztok!

Sziasztok!

Sziasztok!
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
Jön ma valaki szexmoziba?
Holnap lemennék a dob utcai moziba. Párok írjatok!
Hova jársz, jártok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 06. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 06. szombat 10:31
Törölt felhasználó (874271)

Ma, holnap mennék szexmoziba valakivel hokizni közösen. 34-éves Bp-i férj vagyok
Sziasztok! Mi lehet, hogy lemegyünk szombaton délután!
Teljesen igazad van! Nagyon rég óta nincsenek párok.Vagy csak mindig rossz az időzítés...
(Ez egy válasz kejszereto üzenetére (2013. 06. 22. szombat 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 08:58

Kirlay utcai moziban eleg jo tapasztalataim voltak de egy ideje nem találok párokat...
Ma, holnap mennék szexmoziba valakivel hokizni közösen. 34-éves Bp-i férj vagyok
Mikor voltál ott? Estefele sok a homo, de napkozben nem lattam meg ilyen durvan eldobalt kotonokat stb.
A Dob utcai milyen hely? Mikor van ott nagyobb mozgás?
A Dob utcai milyen hely? Mikor van ott nagyobb mozgás?
Ma voltam a Király utcai intézményben, és az átlag életkor pont alulról súrolta a 50-t. Nekem nagyon nem jött be, szanaszét voltak a használt óvszerek, és két guriga WC papirtekercs volt szanaszét dobálva. nem túl higénikus, úgy hogy továbbiakban a Dob utcaira teszem le a voksomat.