armon07-nek írta a Glory Hole bezárását, csak véletlen nektek küldte!
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2013. 06. 29. szombat 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 29. szombat 06:34

Nem tudom honnan vetted az információidat, de vagy nem egy helyről beszélünk ( debreceni szexmozi ), vagy csak a dob utcainak akarsz (ami ugye Pesten van ) reklámot csinálni.
Olyannyira nincs zárva a - Debrecen - Csapó út-i szexmozi és intim shop hogy az adott hely Facebook-s oldaláról a szervezők egy tegnapi reagálását megosztanám, ami a mai napra érvényes:
"Huuuuh Emberek! Lányok és Fiúk és persze párok! Mi lesz itt holnap?! te jó ég! Nagyon nagy az érdeklődés, rengeteg levelet kapok, és személyesen is jöttek olyanok is, akiket még sosem láttam (vagy sosem voltak még moziban, csak a szexshopban...)
Nagyon örülök, ennek a felfokozott hangulatnak! Gyertek minél többen!
Várjuk olyan vendégek részvételét is, akik még sosem vették a bátorságot a személyes mozi látogatáshoz!
Hangsúlyozom, hogy most is élni fog a Mozi alapszabálya! MINDENT LEHET DE SEMMI SEM KÖTELEZŐ! Semmi olyan nem történhet, amit Ti nem akartok!
El lehet jönni csak nézelődni is. Nem lesz emeltdijas a belépő, szóval ettől sem kell tartanotok.
Viszont azért azt jó, ha tudjátok, hogy a Mozi befogadóképessége max 25-30 fő! Ennél többen már csak akkor férnétek el, ha egymás hegyén hátán lennétek...
"
Szóval ha ez neked bezárt, akkor nem tudom mi az ami jól megy......
Olyannyira nincs zárva a - Debrecen - Csapó út-i szexmozi és intim shop hogy az adott hely Facebook-s oldaláról a szervezők egy tegnapi reagálását megosztanám, ami a mai napra érvényes:
"Huuuuh Emberek! Lányok és Fiúk és persze párok! Mi lesz itt holnap?! te jó ég! Nagyon nagy az érdeklődés, rengeteg levelet kapok, és személyesen is jöttek olyanok is, akiket még sosem láttam (vagy sosem voltak még moziban, csak a szexshopban...)

Várjuk olyan vendégek részvételét is, akik még sosem vették a bátorságot a személyes mozi látogatáshoz!
Hangsúlyozom, hogy most is élni fog a Mozi alapszabálya! MINDENT LEHET DE SEMMI SEM KÖTELEZŐ! Semmi olyan nem történhet, amit Ti nem akartok!

Viszont azért azt jó, ha tudjátok, hogy a Mozi befogadóképessége max 25-30 fő! Ennél többen már csak akkor férnétek el, ha egymás hegyén hátán lennétek...

Szóval ha ez neked bezárt, akkor nem tudom mi az ami jól megy......
Nem tudom honnan vetted az információidat, de vagy nem egy helyről beszélünk ( debreceni szexmozi ), vagy csak a dob utcainak akarsz (ami ugye Pesten van ) reklámot csinálni.
El lehet jönni csak nézelődni is. Nem lesz emeltdijas a belépő, szóval ettől sem kell tartanotok.
"
Szóval ha ez neked bezárt, akkor nem tudom mi az ami jól megy...... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 16:48

Szóval ha ez neked bezárt, akkor nem tudom mi az ami jól megy...... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (8156)

Jó hely volt de már bezárt. Ajánlom most helyette a dob utcát.
Dob utca *************nem társkereső**********privibe egyeztessetek vagy a társkereső rovatba
(moderálva: extraxl) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 16:48
(moderálva: extraxl) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)

Akkor hova menjünk? Dob utca? Király utca?
Akkor hova menjünk? Dob utca? Király utca?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 16:43
Törölt felhasználó (8156)

Jó hely volt de már bezárt
Jó hely volt de már bezárt. Ajánlom most helyette a dob utcát.
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 27. csütörtök 17:38

Sziasztok
Kellemes hely, a belépés csak tagságival, tehát csak úgy becuppanni nem lehet ( mondjuk nem nagy kunszt tagságihoz jutni- pár ezer Huf a díja ). A háziasszony rendkívül segítőkész, aranyos csaj ( Szilvi ), de azt ne várjátok hogy aktívan is beszálljon - (pedig Istenem négyen is el tudnánk kényeztetni a cickóit......)
A felhozatal változatos. Mindig vannak résztvevők, hol többen hol kevesebben akik magukat vagy másokat kényeztetnek. Igen gyakoriak a meleg fiuk, de ők elvannak. Kérdés az hogy párokat kerestek, vagy magányos srácot harmadiknak- sokadiknak.
A helynek van faszbukkos profilja is, ott sok egyéb infóhoz lehet még jutni
Kellemes hely, a belépés csak tagságival, tehát csak úgy becuppanni nem lehet ( mondjuk nem nagy kunszt tagságihoz jutni- pár ezer Huf a díja ). A háziasszony rendkívül segítőkész, aranyos csaj ( Szilvi ), de azt ne várjátok hogy aktívan is beszálljon - (pedig Istenem négyen is el tudnánk kényeztetni a cickóit......)
A felhozatal változatos. Mindig vannak résztvevők, hol többen hol kevesebben akik magukat vagy másokat kényeztetnek. Igen gyakoriak a meleg fiuk, de ők elvannak. Kérdés az hogy párokat kerestek, vagy magányos srácot harmadiknak- sokadiknak.
A helynek van faszbukkos profilja is, ott sok egyéb infóhoz lehet még jutni
Jó hely volt de már bezárt
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 16:33
Törölt felhasználó (388655)

A Glory Hole-ról van valakinek tapsztalata? Mi ma lehet leteszteljük

A Glory Hole-ról van valakinek tapsztalata? Mi ma lehet leteszteljük

Sziasztok
A helynek van faszbukkos profilja is, ott sok egyéb infóhoz lehet még jutni (Ez egy válasz bisexpardebrecen üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 27. csütörtök 15:55
A helynek van faszbukkos profilja is, ott sok egyéb infóhoz lehet még jutni (Ez egy válasz bisexpardebrecen üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Valakinek van valami infója a Debreceni szexmoziról?
Mikor érdemes menni?Nap?Időpont?
Benyomások a helyről,az emberkékről...stb.
Mennyi a belépő?
Aki volt megirhatná milyen?
Akár privát üzibe is!!!!
Mennyi a belépő?
Akár privát üzibe is!!!!
Sziasztok.
Mennyi a belépő?
Akár privát üzibe is!!!!
Mennyi a belépő?
Akár privát üzibe is!!!!
Sziasztok!
Péntek (28.-án) benéznék, mert már nagyon sok véleményt hallottam, de még nem volt szerencsém! Szívesen beszállnék párhoz, a hölgy örömére, akár 1-2 "kollégával" együtt, olyan 10-12között! Nagyon örülnék ha valaki segítene, bevezetne ........ stb .....(wwwxxx@citromail.hu)
Péntek (28.-án) benéznék, mert már nagyon sok véleményt hallottam, de még nem volt szerencsém! Szívesen beszállnék párhoz, a hölgy örömére, akár 1-2 "kollégával" együtt, olyan 10-12között! Nagyon örülnék ha valaki segítene, bevezetne ........ stb .....(wwwxxx@citromail.hu)
Kirlay utcai moziban eleg jo tapasztalataim voltak de egy ideje nem találok párokat...
Sziasztok! Holnap délután lesz lent valaki?
Az elszántság is lehet jó tulajdonság
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 18. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 18. kedd 15:35

Törölt felhasználó (857830)

Basszus... Te, nagyon elszánt vagy, esetleg beragadt a kopipészted...
Basszus... Te, nagyon elszánt vagy, esetleg beragadt a kopipészted...
Ez a dob...olos hely........ jaj jaj. be sem értem már tul vagyunk a cigin....
Az elsön.
Az elsön.

Sziasztok!
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
Sziasztok!
Engem az érdekelne Győrben vagy a környékén van e ilyen mozi. Esetleg tud valaki segíteni?
Engem az érdekelne Győrben vagy a környékén van e ilyen mozi. Esetleg tud valaki segíteni?
Esetleg párok,hölgyek?Ma?!
Csok, ma ki lesz lenn a Dob utcában? a

Ma este valaki valamerre?