Sziasztok!
A Hegedűs Gyula utcai moziba jár valaki? Tudjátok milyen a hely?
A Hegedűs Gyula utcai moziba jár valaki? Tudjátok milyen a hely?
A Király utcai moziban nem ritkák a párok, bár akcióban még nem volt részem csak nézhettem őket.
Pár hete egy 35-40 körüli pár jött be, leültek a hátsó sorba és a pasi finoman megujjazta a nőt, aki felállt és úgy élvezett el, aztán leszopta a pasit. Nagyon nagyon izgató volt.
Pár hete egy 35-40 körüli pár jött be, leültek a hátsó sorba és a pasi finoman megujjazta a nőt, aki felállt és úgy élvezett el, aztán leszopta a pasit. Nagyon nagyon izgató volt.
SZiasztok ma debrecenben szivesen taliznank egy jo mozifilmen
Holnap egy kedves pár lenézne a Király utcába?
sziasztok a párommal leszeretnénk menni valamelyik szex moziba, melyikbe érdemes lemenni?
Mit szólnátok ma egy finom bulihoz a Király utcában? Mondjuk ehhez lányok és párok is kellenek...

Ma volt buli a Király utcában...a hátsó sorban mindenki mindenkivel...
Ez mit takar? Kik voltak és hányan, valamint mit csináltak?
(Ez egy válasz kejszereto üzenetére (2012. 12. 28. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 28. péntek 15:29

Ma volt buli a Király utcában...a hátsó sorban mindenki mindenkivel...
sziasztok. Kecskeméten tud valaki ilyen mozit?
minden nap ott vagy?
(Ez egy válasz kejszereto üzenetére (2012. 12. 26. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 26. szerda 08:40

A Király utcai moziban nem ritkák a párok, bár akcióban még nem volt részem csak nézhettem őket.
Sajnos nincs Kecsón!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 28. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 28. péntek 17:14
Törölt felhasználó (853355)

sziasztok. Kecskeméten tud valaki ilyen mozit?
Győrben esetleg hasonló?
csatlakozz a mozi klubtagságához a facen, és sok minden kellemes programról egyből értesülsz
(Ez egy válasz xexepil92 üzenetére (2012. 12. 26. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 26. szerda 10:14

SZiasztok ma debrecenben szivesen taliznank egy jo mozifilmen
Én nem találom!
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2013. 02. 03. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 03. vasárnap 12:10

csatlakozz a mozi klubtagságához a facen, és sok minden kellemes programról egyből értesülsz
Hegedűs mozi nagyon gáz.....baromi büdös és tele öregekkel akik hátul horkolnak egy kabaré!
Dob utca nagyon tiszta ok kabin van..én amikor voltam (sokszor)3x láttam párt..ennnek elenére nagyon kedvelem a helyet.
Király utca a Dobtól egy picit rosszabb mindig sok akció van föleg férfi téren...de sokszor van lent pár....
Egy nagyon vad pár jár le..a hölgy kb 2perc alatt kifacsar......Nagyon szexi é dögös
Dob utca nagyon tiszta ok kabin van..én amikor voltam (sokszor)3x láttam párt..ennnek elenére nagyon kedvelem a helyet.
Király utca a Dobtól egy picit rosszabb mindig sok akció van föleg férfi téren...de sokszor van lent pár....
Egy nagyon vad pár jár le..a hölgy kb 2perc alatt kifacsar......Nagyon szexi é dögös
szia akkor megéri lemenni?
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2013. 02. 07. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 07. csütörtök 08:26

Hegedűs mozi nagyon gáz.....baromi büdös és tele öregekkel akik hátul horkolnak egy kabaré!
Szerintem is a Dob utcai a legnormálisabb. A Hegedüsben tényleg nagyon sok az öreg, és a Nyugatiból a kis tinik oda viszik kabinba a kuncsaftjaikat. Elég gáz hely.
A Dob utcai az egy vicc. 40 pasi van lent minden csütörtök-péntek ebből 37 elfelejtett megfürödni és 50% meleg.A többi azt várja mikor jön le egy nő. Igaz tegnap valóban volt lent egy nő csak szegény 67 éves volt. De azért jól elnézte mindenki a családi titkokat a tv-be. Szánalmas az a hely. 2 éve valóban jó volt, de mára a színvonal alatt van jóval. Soha többet oda!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 07. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 07. csütörtök 22:45
Törölt felhasználó (388655)

Szerintem is a Dob utcai a legnormálisabb. A Hegedüsben tényleg nagyon sok az öreg, és a Nyugatiból a kis tinik oda viszik kabinba a kuncsaftjaikat. Elég gáz hely.
Sziasztok!
Egy ilyen szexmozi,hogy néz ki miről szól?hogy képzeljük el?
Még nem voltunk ilyen helyen!
Sziasztok!
Én csak a Dob utcairól tudok nyilatkozni. Az előtér egy üzlet, itt lehet vásárolni videókat, segédeszközöket, stb. .Innen lehet eljutni a kabinokhoz, meg a mozis részhez. A kabinok kb.1*1 m-es zárható ajtajú fülkék, benne egy szék és egy monitor, ahol az a film megy, amit kiválaszt a delikvens. A mozis rész meg, mint ahogy a neve is mondja olyan. Aztán van egy szeparálható szobájuk is, ahova elvonulhatnak többesre is az érdekelt felek. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 09. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 09. szombat 14:08
Én csak a Dob utcairól tudok nyilatkozni. Az előtér egy üzlet, itt lehet vásárolni videókat, segédeszközöket, stb. .Innen lehet eljutni a kabinokhoz, meg a mozis részhez. A kabinok kb.1*1 m-es zárható ajtajú fülkék, benne egy szék és egy monitor, ahol az a film megy, amit kiválaszt a delikvens. A mozis rész meg, mint ahogy a neve is mondja olyan. Aztán van egy szeparálható szobájuk is, ahova elvonulhatnak többesre is az érdekelt felek. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 09. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866702)

Sziasztok!