párkén lehet menni a dob utcaiba
Ja igen 900 ft. Napi jegy 2 moziteremben
(Ez egy válasz sandcrawler025 üzenetére (2010. 05. 28. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 28. péntek 17:44
Mennyi a belépő egy szexmoziba? Mondjuk a Dob utcában?
Vagy a Moszkva térhez közel tud valaki jó helyet?
Vagy a Moszkva térhez közel tud valaki jó helyet?
christiano belső levél ment!
hat után megyek a dob u. bi passz vagyok
Engem érdekelne ... 26 éves vagyok és nagy intim méretel rendelkezem ha szereti a párod akor akár a szájába is mehetne a cuc ..... amúgy mikor és hol?
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2010. 10. 08. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 08. péntek 09:48
Hegedűs Gy. utcai érdekelne... Fiatalabb(20-30) fiuk is vannak?
Elvinném a páromat és leszophatna néhány jó srácot ha van kedve hozzá.Meg is kérdezem ha hazajön.
Elvinném a páromat és leszophatna néhány jó srácot ha van kedve hozzá.Meg is kérdezem ha hazajön.
Hegedűs Gy. utcai érdekelne... Fiatalabb(20-30) fiuk is vannak?
én lehet hogy a dob utcaiba megyek
(Ez egy válasz rmisi üzenetére (2010. 10. 04. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 04. hétfő 18:05
Csütörtök este melyikbe érdemes menni? Ha valaki esetleg szintén tervezi hogy lemegy, akkor írhat privátba is.
Kecskemét környékén van-e ilyen műintézmény?
Csütörtök este melyikbe érdemes menni? Ha valaki esetleg szintén tervezi hogy lemegy, akkor írhat privátba is.
kedden vagy szerdán megyek a dob utcaiba bi párt pasit nőt keresek
én már voltam a dob utcaiba és megyek megint
Én voltam 1 hónapja a hegedűs utcaiban de nem volt egy nő sem sajnos.
-en is lejarok neha!!
van hatul-(NEM Magyarorszagon)-egy lancokra fuggesztett "boragy"!!na ott aztan sorozatban mehet a pitty-putty!!
mar volt ra esetem,hogy csak segedlettel tudtam felmenni a lepcson,annyira remegtem a sok-sok elvezettol!!
van hatul-(NEM Magyarorszagon)-egy lancokra fuggesztett "boragy"!!na ott aztan sorozatban mehet a pitty-putty!!
mar volt ra esetem,hogy csak segedlettel tudtam felmenni a lepcson,annyira remegtem a sok-sok elvezettol!!
mikor érdemes menni és melyikbe.... = Mikor vannak és hol?
Mi is ellátogatnánk egy szexmoziba! Járnak oda párok is (fiu-lány)?
Kipróbálnám egyszer, de mindenki azt mondja ritkák a nők az ilyen helyeken. A hetero részen is szinte mindig csak pasit látni... és ki tudja mi lesz ha nem figyelsz...
A témát olvasgatva én is kedvet kaptam, hogy ma este meglátogassak egy mozit. Sztem a Hegedűs Gy. utcaival kezdem.
Tényleg nem tud senki borsodban vahy hevesben szexmozit?
(ez itt NEM társkereső rovat!)
ha borsodban nem tud senki, akkor heves vagy nógrád is érdekelne minket.

KA-ZO