harisnáyt lehet ott találni?
amugy hogy lehet eljutni egy ilyen moziba? nem nagyon vagyok jártas pesten...pl a déliből?
amugy hogy lehet eljutni egy ilyen moziba? nem nagyon vagyok jártas pesten...pl a déliből?
Szerintem maradnod kéne ott ahol vagy !!!!
ja és ott van ( harisnáyt )
A glory hole clubbokban pesten tényleg szoktak párok is lenni ? És arányban ez hogy néz ki pl a fiuk illetve a melegek és párok
És ha vannak párok akkor gondolom ketten mennek be egy kabinba meg szopáshoz is használnak gumit
De azért a "KÉNE" se kutya...........
hogy érted hogy egyből ugranak? "rádmásznak?" hogy reagálod le? én voltam többször is CSAK hokizni
(Ez egy válasz nasum üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 26. csütörtök 13:03
Sajnos nem lehet nyugottan hokizni mert a melegek egyből ugranak.Pedig én totál hetero vagyok de jo néha kiverni idegen emberek elött együtt.
sziasztok!
Pécsen, Kaposváron esetleg Nagykanizsán van valahol sexmozi????
Pécsen, Kaposváron esetleg Nagykanizsán van valahol sexmozi????
A bulik meddig tartanak a dob utcai moziban?
Te szoktál járni mikor van élet általában ? van valami élményed ?
(Ez egy válasz szexdebrecen üzenetére (2012. 01. 19. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
helló valaki tud panziót a nyugati közelében vagy 13kerbe?? köszi
A hétvégén voltam a Király utcai moziban ismét, nagyon kellemes hely. Délután jó hely egy kellemes élvezésre.
Holnap a vv Vera lesz a dob utcai moziba!
Szia biztos?? és mit fog ott,,,,
(Ez egy válasz nyalógép90 üzenetére (2012. 03. 16. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton volt valaki a dob utcai moziban?
Eléggé behalt a topic...Senki nem volt mozizni sehol? Semmi történet? Lányok, párak járnak?
meglesem a károly krt-i mozit mi is van ott
vasárnap délután melyik moziba érdemes menni???
sziasztok!
végigolvastam a topicot és kinek milyen az ízlése, saját dolga. ha valaki ilyen helyre megy, az élvezetet keresni, így voltam ezzel én is, mikor lementem a hegedűs gyula utcai moziba.
szombat este 10 óra felé érkeztem meg. vettem egy jegyet, 1000 forintért és mehetett a mozi. hetero és homo termek vannak. a heteroban mennek a filmek (leszbi, édeshármas és minden). voltak hárman a teremben. az utolsó sorban ketten verték. voltak páran akikkb 2-3 pár percenként ki-bejárkáltak felváltva a két terem között. 20 percet voltam a heteroba, mikor gondoltam átnézek a homoba is. ott már többen voltak, majdnem tömve volt. minden sorban és minden széken ültek. kb 5 percet kellett várni, mikor egy 45 körüli férfi elővette a hatalmas farkát és el kezdte verni. erre 3 másik is. pár perc után az utolsó sor mögötti kis beugrókban már ment a szopatás igen keményen. a többiek nézték és verték a faszukat. néztem őket azután kimentem át a heteroba ott könnyítettem magamon majd elmentem.
első mozis élményem volt. legközelebb másik helyre nézek le!
végigolvastam a topicot és kinek milyen az ízlése, saját dolga. ha valaki ilyen helyre megy, az élvezetet keresni, így voltam ezzel én is, mikor lementem a hegedűs gyula utcai moziba.
szombat este 10 óra felé érkeztem meg. vettem egy jegyet, 1000 forintért és mehetett a mozi. hetero és homo termek vannak. a heteroban mennek a filmek (leszbi, édeshármas és minden). voltak hárman a teremben. az utolsó sorban ketten verték. voltak páran akikkb 2-3 pár percenként ki-bejárkáltak felváltva a két terem között. 20 percet voltam a heteroba, mikor gondoltam átnézek a homoba is. ott már többen voltak, majdnem tömve volt. minden sorban és minden széken ültek. kb 5 percet kellett várni, mikor egy 45 körüli férfi elővette a hatalmas farkát és el kezdte verni. erre 3 másik is. pár perc után az utolsó sor mögötti kis beugrókban már ment a szopatás igen keményen. a többiek nézték és verték a faszukat. néztem őket azután kimentem át a heteroba ott könnyítettem magamon majd elmentem.
első mozis élményem volt. legközelebb másik helyre nézek le!
Mi általában a Dob utcai szexmozit látogatjuk, igaz nem túl sürün, de az nyerte el a tetszésünket.. Sajnos a legutóbbi alkalommal, mikor egy kabinban voltunk, párom engem kényeztetett, kezével pedig a lyukon átkandikáló méretes "betolakodót"
izgatta, észrevettem, hogy valaki a másik kabin tetejéröl telefonnal videózik. Kicsit elborult az agyam, de inkább mélységesen csalódva csendben távoztunk... Sajnálom, mert addig a Dob utca volt az etalon ilyen téren... Tudom, nem a mozi tehet róla, de ez van.. Ma délelött, remélem el tudunk "ugrani" a Király utcába egy kis kikapcsolódásra
Voltunk már ott, de csak délután amikor meleg film ment.. Hát nem láttunk még olyat, érdekes volt, de amúgy is egymással voltunk elfoglalva:-(
izgatta, észrevettem, hogy valaki a másik kabin tetejéröl telefonnal videózik. Kicsit elborult az agyam, de inkább mélységesen csalódva csendben távoztunk... Sajnálom, mert addig a Dob utca volt az etalon ilyen téren... Tudom, nem a mozi tehet róla, de ez van.. Ma délelött, remélem el tudunk "ugrani" a Király utcába egy kis kikapcsolódásra
Voltunk már ott, de csak délután amikor meleg film ment.. Hát nem láttunk még olyat, érdekes volt, de amúgy is egymással voltunk elfoglalva:-(

barbarion