Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide, reklámnak és áraknak és randi megbeszélésnek ITT NINCS helye!

http://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-ossze-futunk

Az eddigi hozzászólások

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#538   2012. 06. 04. hétfő 21:00
Ndeer Ndeer
Sziasztok! Nem tudom itt linkelni szabad e, google-ben keressetek rá "szexmozi Debrecen", és a legelső találat smile Én nem voltam még ott, de szimpatikusnak tűnik a hely, írhattok is nekik, infót is kérhettek! Üdv!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 02. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774695)
2012. 06. 02. szombat 18:17
Sziasztok. Párommal szeretnénk ellátogatni egy szexmoziba. Tud valaki Szabolcs vagy Hajdú megyében? Még nem voltunk ilyen helyen. Érdekelne, hogy mennek ott a dolgok...Remélem valaki tud felvilágosítást adni.
#537   2012. 06. 02. szombat 18:17
X Törölt felhasználó (774695)
Sziasztok. Párommal szeretnénk ellátogatni egy szexmoziba. Tud valaki Szabolcs vagy Hajdú megyében? Még nem voltunk ilyen helyen. Érdekelne, hogy mennek ott a dolgok...Remélem valaki tud felvilágosítást adni.
#536   2012. 06. 02. szombat 08:15
X Törölt felhasználó (839447)
Persze, de hirtelen indíttatásból mentünk le, azért nem szóltunk itt. Legalább szemügyre vettük a helyet - ami egyébként kifejezetten tetszetős smile . Legközelebb szólunk és reméljük élet is lesz...
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 06. 02. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 02. szombat 07:39
Teljesen kiszámíthatatlan a létszám. Ha jeleznétek itt, hogy mentek, biztos sikeretek lett volna. Sokan épp a bizonytalanság végett nem mennek el.
#535   2012. 06. 02. szombat 07:39
karpat57 karpat57
Teljesen kiszámíthatatlan a létszám. Ha jeleznétek itt, hogy mentek, biztos sikeretek lett volna. Sokan épp a bizonytalanság végett nem mennek el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 02. szombat 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (839447)
2012. 06. 02. szombat 02:30
Néhány napja voltunk a Dob utcai intézményben, de lehet, hogy rosszkor, mert alig voltak lent (4-5 ember), és ők is nagyrészt melegek. Úgyhogy hiába csinosította ki magát Eri, hoppon maradt... Azt hittük, hogy nagyobb a forgalom. Még próbálkozunk smile
#534   2012. 06. 02. szombat 02:30
X Törölt felhasználó (839447)
Néhány napja voltunk a Dob utcai intézményben, de lehet, hogy rosszkor, mert alig voltak lent (4-5 ember), és ők is nagyrészt melegek. Úgyhogy hiába csinosította ki magát Eri, hoppon maradt... Azt hittük, hogy nagyobb a forgalom. Még próbálkozunk smile
#533   2012. 05. 24. csütörtök 21:03
Demona Demona VIP Admin
IDE CSAK ÉLMÉNYBESZÁMOLÓKAT, TAPASZTALATOKAT ÍRJATOK felkialtas
SZEXMOZI TÁRSKERESŐT http://www.goldengate.hu/forum/tema/104014-SzexMOZI-tarskereso TALÁLJÁTOK
#532   2012. 05. 24. csütörtök 16:55
X Törölt felhasználó (442314)
Sziasztok! Nagyon izgató volt számunkra, ezért megyünk holnap is smile
(Ez egy válasz BridgeWay üzenetére (2012. 05. 23. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 23. szerda 21:00
Nos? Voltatok? Mi a véleményetek?
#531   2012. 05. 24. csütörtök 11:04
X Törölt felhasználó (450568)
debreceni mozis élménye van valakinek?
#530   2012. 05. 24. csütörtök 08:46
zsozs70 zsozs70
voltatok??milyen??
#529   2012. 05. 23. szerda 22:32
pqter pqter
szívesen csatlakoznék egy párhoz...
#528   2012. 05. 23. szerda 21:00
BridgeWay BridgeWay
Nos? Voltatok? Mi a véleményetek?
#527   2012. 05. 20. vasárnap 08:07
BridgeWay BridgeWay
Sikerült eljutni a Király utcába tegnap..
Összesen 2 srác volt bent a mozirészben, mi a leghátsó sorban a sarokba ültünk le. Végre hetero film ment, meg is jött a kedvünk hamar egymáshoz finom 1 fiú ült le mellénk, ő testközelből figyelte ahogy a párom gugol előttem és szopizik. Tetszett neki a dolog mert hamar elővette a farkát és elkezdte verni eljen , nagyon felszabadultunk a végére, a páromat lefektettem a hátsó sorban és úgy nyaltam a punciját, s közben ujjaztam a popsiját hawaii Nem sok kellett drágámnak, hamar hangos nyögésekkel a csúcsra ért wink
Sokat huncutkodtunk még ott a srác előtt, párom direkt felé pucsítva szopizott engem kacsint , úgy dugtam hátulról, hogy a srác felé támaszkodott a padra és nézze őt ahogy veri magának vigyor0
Nagyon izgi volt, hatalmasat lőttem a párom szájába a végén....
Jó lett volna, ha a srác egy picit "próbálkozott" volna, mert -bár többesben a párom nincs benne-, de egy kis farokverésre és cicire élvezésre biztos,hogy rá tudtam volna venni circling
Szóval összességében azt kell mondjam, széles vigyorral az arcunkon, kielégülve távoztunk a Király utcai szexmoziból eljen Jó volt.
#526   2012. 05. 19. szombat 11:09
X Törölt felhasználó (797483)
Ez felháborító! Akkora taplóság, hogy beleegyezésetek nélkül felvették! violent

De igenis pedig botrányt kellett volna csapni. boxer Egyszer emléxem, hogy egy doggingnál a páromat gumi nélkül akarták megbaszni, szóltam a fickónak, hogy mindjárt elmegyünk, ha ilyennek próbálkozik.

A többi srác tök rendesen mellénk állt. Faszi el is húzott onnan. A kocsog bunkó!
(Ez egy válasz BridgeWay üzenetére (2012. 05. 19. szombat 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 19. szombat 07:03
Mi általában a Dob utcai szexmozit látogatjuk, igaz nem túl sürün, de az nyerte el a tetszésünket.. Sajnos a legutóbbi alkalommal, mikor egy kabinban voltunk, párom engem kényeztetett, kezével pedig a lyukon átkandikáló méretes "betolakodót" smile izgatta, észrevettem, hogy valaki a másik kabin tetejéröl telefonnal videózik. Kicsit elborult az agyam, de inkább mélységesen csalódva csendben távoztunk... Sajnálom, mert addig a Dob utca volt az etalon ilyen téren... Tudom, nem a mozi tehet róla, de ez van.. Ma délelött, remélem el tudunk "ugrani" a Király utcába egy kis kikapcsolódásra smile Voltunk már ott, de csak délután amikor meleg film ment.. Hát nem láttunk még olyat, érdekes volt, de amúgy is egymással voltunk elfoglalva:-(
#525   2012. 05. 19. szombat 10:33
X Törölt felhasználó (845222)
Mi is jártunk már így.
(Ez egy válasz BridgeWay üzenetére (2012. 05. 19. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 19. szombat 08:48
Inkább vigyor2 a vége nem :-(
#524   2012. 05. 19. szombat 08:48
BridgeWay BridgeWay
Inkább vigyor2 a vége nem :-(
#523   2012. 05. 19. szombat 07:03
BridgeWay BridgeWay
Mi általában a Dob utcai szexmozit látogatjuk, igaz nem túl sürün, de az nyerte el a tetszésünket.. Sajnos a legutóbbi alkalommal, mikor egy kabinban voltunk, párom engem kényeztetett, kezével pedig a lyukon átkandikáló méretes "betolakodót" smile izgatta, észrevettem, hogy valaki a másik kabin tetejéröl telefonnal videózik. Kicsit elborult az agyam, de inkább mélységesen csalódva csendben távoztunk... Sajnálom, mert addig a Dob utca volt az etalon ilyen téren... Tudom, nem a mozi tehet róla, de ez van.. Ma délelött, remélem el tudunk "ugrani" a Király utcába egy kis kikapcsolódásra smile Voltunk már ott, de csak délután amikor meleg film ment.. Hát nem láttunk még olyat, érdekes volt, de amúgy is egymással voltunk elfoglalva:-(
#522   2012. 05. 15. kedd 16:41
X Törölt felhasználó (73402)
sziasztok!
végigolvastam a topicot és kinek milyen az ízlése, saját dolga. ha valaki ilyen helyre megy, az élvezetet keresni, így voltam ezzel én is, mikor lementem a hegedűs gyula utcai moziba.
szombat este 10 óra felé érkeztem meg. vettem egy jegyet, 1000 forintért és mehetett a mozi. hetero és homo termek vannak. a heteroban mennek a filmek (leszbi, édeshármas és minden). voltak hárman a teremben. az utolsó sorban ketten verték. voltak páran akikkb 2-3 pár percenként ki-bejárkáltak felváltva a két terem között. 20 percet voltam a heteroba, mikor gondoltam átnézek a homoba is. ott már többen voltak, majdnem tömve volt. minden sorban és minden széken ültek. kb 5 percet kellett várni, mikor egy 45 körüli férfi elővette a hatalmas farkát és el kezdte verni. erre 3 másik is. pár perc után az utolsó sor mögötti kis beugrókban már ment a szopatás igen keményen. a többiek nézték és verték a faszukat. néztem őket azután kimentem át a heteroba ott könnyítettem magamon majd elmentem.
első mozis élményem volt. legközelebb másik helyre nézek le!
#521   2012. 05. 12. szombat 12:07
X Törölt felhasználó (844692)
vasárnap délután melyik moziba érdemes menni???
#520   2012. 05. 12. szombat 10:46
fenomenr9 fenomenr9
meglesem a károly krt-i mozit mi is van ott smile
#519   2012. 04. 02. hétfő 22:26
beraknam beraknam
Eléggé behalt a topic...Senki nem volt mozizni sehol? Semmi történet? Lányok, párak járnak?

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 09. 02. szerda
Üzenetek: 1258db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 04. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!