Engem is az érdekelne ami Freezee-t! Mikor kezdődik az élet a szexmozikban?? Pl ha 3körül lenézek vannak rajtam kívül??ill melyik napokon érdemes? csak a swinger?egyéb napok?? Érdekelne tapasztalat!
valaki volt már a debreceni szex moziban? Jó hely?
Járnak fiatalok valamelyik moziba? Hány körül van forgalom ezeken a helyeken?
Őszintén megvallva nem mertem még betérni egyikbe sem, kicsit kellemetlennek érzem epdig érdekelne ha mást nem körülnézés okán
Őszintén megvallva nem mertem még betérni egyikbe sem, kicsit kellemetlennek érzem epdig érdekelne ha mást nem körülnézés okán

Akkor egyikbe sem. 1 éve még megérte a dob utcai akkor minden csütörtökön volt lent pár, de mára már csak a melegekből él a hely leszoktak a párok a helyről nem véletlen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 11. szerda 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 11. szerda 17:36
Törölt felhasználó (852233)

nem vagyok meleg
nem vagyok meleg
Attól függ enyhén vagy meleg vagy nagyon meleg vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 10. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 10. kedd 11:37
Törölt felhasználó (852233)

helo,Én még nem voltam szexmoziban de nagyon érdekel,ma valaki pesten megy?vagy tud segiteni melyik jobb?király vagy dob?
helo,Én még nem voltam szexmoziban de nagyon érdekel,ma valaki pesten megy?vagy tud segiteni melyik jobb?király vagy dob?
Holnap mi is lenézzünk többen 14 töl
Du. 2 felé Király utcai moziban szétnézünk párommal
Azazhogy néznénk mert sötét lesz

Senki nem Isteníti...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 26. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 26. kedd 11:17
Törölt felhasználó (803942)

Hát nem tudom mikor lehettetek lent, de amikor a buzik elkezdték egymást szopatni biztos, hogy nem... Egyébként nem tudom miért Istenítitek a király utcai mozit, a Dob utcához képest elég tré.
Hát nem tudom mikor lehettetek lent, de amikor a buzik elkezdték egymást szopatni biztos, hogy nem... Egyébként nem tudom miért Istenítitek a király utcai mozit, a Dob utcához képest elég tré.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 24. vasárnap 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 24. vasárnap 19:29
Törölt felhasználó (845222)

lementünk ma a király utcába, de miután 3 meleg elkezdte egymást szopni el is jöttünk a párommal holnap kora délután teszünk egy újabb próbát...
lementünk ma a király utcába, de miután 3 meleg elkezdte egymást szopni el is jöttünk a párommal holnap kora délután teszünk egy újabb próbát...
Ma kora este lenézünk a király utcai moziba ha lesz valami beszámolunk...
Amikor én voltam lent épp voltak és máskor is amikor csak ismerős ment le is volt action. Tény, hogy volt olyan is amiről beszélsz, de én eddig jókor voltam a jó helyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 11. hétfő 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 11. hétfő 18:44

Igen mutass már egy olyan csütörtököt amikor a törzsvendég páron kívül van lent más pár is? 1 éve nagyon jó hely volt, de mostanra az összes pár elkerüli. Olyan emberek járnak le akik 2 éve nem láttak pinát és hiába mondod neki bocs nem akkor is megy utánad az igényességről meg nem is beszélve....
Kar hogy ennyire elhalt ez a szubkultura...hiányzik a régi glory feeling..(Hegedus Gy. utca)
Ma pl siman mentunk volna szexmozizni (pl szulinap unneples) de ez a 22:00ig való nyitvatartás nevetséges...
És a vélemények se túl pozitivak...
D+R
Ma pl siman mentunk volna szexmozizni (pl szulinap unneples) de ez a 22:00ig való nyitvatartás nevetséges...
És a vélemények se túl pozitivak...
D+R
Van benne valami,de azért ne általánosítsunk!Én 2-3 hónapja voltam igaz utoljára,előtte sűrűbben megfordultam ott,de az általad elmondott fazonokon kívül mindíg került egy-egy normális ember!! Hát nem törzsvendég párt én is nagyon régen láttam!! Nagy kalap szerencse is kell hogy belefuss egy párba,az biztos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 11. hétfő 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 11. hétfő 18:44

Igen mutass már egy olyan csütörtököt amikor a törzsvendég páron kívül van lent más pár is? 1 éve nagyon jó hely volt, de mostanra az összes pár elkerüli. Olyan emberek járnak le akik 2 éve nem láttak pinát és hiába mondod neki bocs nem akkor is megy utánad az igényességről meg nem is beszélve....
Ha igazán forgalmat akartok menjetek le csütörtök este 1 nőre jut 60 pasi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 02. szombat 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 02. szombat 02:30
Törölt felhasználó (839447)

Néhány napja voltunk a Dob utcai intézményben, de lehet, hogy rosszkor, mert alig voltak lent (4-5 ember), és ők is nagyrészt melegek. Úgyhogy hiába csinosította ki magát Eri, hoppon maradt... Azt hittük, hogy nagyobb a forgalom. Még próbálkozunk

(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 06. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 06. szerda 10:46
Törölt felhasználó (803942)

Csütörtökönként érdemes lemenni, akkor páros nap van és csajok is szoktak lenni, hetero pasikkal

Csütörtökönként érdemes lemenni, akkor páros nap van és csajok is szoktak lenni, hetero pasikkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 02. szombat 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 02. szombat 08:15

Törölt felhasználó (839447)

Persze, de hirtelen indíttatásból mentünk le, azért nem szóltunk itt. Legalább szemügyre vettük a helyet - ami egyébként kifejezetten tetszetős
. Legközelebb szólunk és reméljük élet is lesz...

Köszönjük...
(Ez egy válasz Ndeer üzenetére (2012. 06. 04. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 04. hétfő 21:00

Sziasztok! Nem tudom itt linkelni szabad e, google-ben keressetek rá "szexmozi Debrecen", és a legelső találat
Én nem voltam még ott, de szimpatikusnak tűnik a hely, írhattok is nekik, infót is kérhettek! Üdv!