Mi volt?
Elmesélitek? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 29. hétfő 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 29. hétfő 10:13
Elmesélitek? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 29. hétfő 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858480)

Végre voltak potens fiuk akik nem csak hokiztak rám.....
Végre voltak potens fiuk akik nem csak hokiztak rám.....
talán picit részletesebben, lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 26. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 26. péntek 12:05

Törölt felhasználó (858480)

Tegnap a Király utcai mozi nagyon jó volt. Köszi fiuk......
Tegnap a Király utcai mozi nagyon jó volt. Köszi fiuk......
Sziasztok! Győr környékén nincs szexmozi?
Sziasztok!
Még soha nem voltunk szexmoziban,de egyszer szívesen elmennénk a párommal (Pesti mozikról várunk véleményt)!
Melyikbe érdemes menni,mikor és milyen lehetőségei lennének egy 40-es kíváncsi nőnek? Belső leveleket várunk.
Még soha nem voltunk szexmoziban,de egyszer szívesen elmennénk a párommal (Pesti mozikról várunk véleményt)!
Melyikbe érdemes menni,mikor és milyen lehetőségei lennének egy 40-es kíváncsi nőnek? Belső leveleket várunk.
Nem tudjátok Baranyában, esetleg Somogyban van-e ilyen mozi???
ma voltam a dob utcaiban három körül leszopott egy pasi jobban csinálta mint egy csaj köszi,ha olvasod
Ma király ba 2-3 között volt egy pár....durván egymásnak estek...oda ültem a lány mellé el is kezdett foglalkozni velem....mivel nagyon durván felvoltam izgulva pik pka kivégzet.....
Ma éjszaka lenézünk valahova a párommal
de hova? ötletek?

Hát szerencsésnek kell lenni hogy pont elkapd az akciót.
Vagy meg kell beszélni valakivel hogy együtt lementek és akkor hátha jobb lesz (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 19. vasárnap 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 19. vasárnap 23:43
Vagy meg kell beszélni valakivel hogy együtt lementek és akkor hátha jobb lesz (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 19. vasárnap 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (34876)

Akkor nem éri meg lemenni?
Szerencsés vagy!egy ilyet én is megnéznék!
Igen,igen, előttem szexeltek.A hölgy középkorú,és nagyon csinos volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 20. hétfő 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 20. hétfő 09:32
Törölt felhasználó (854231)

Milyen volt csaj?elötted sexeltek?
Milyen volt csaj?elötted sexeltek?
(Ez egy válasz Esöember üzenetére (2012. 08. 08. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 15:07

Ma,egy óra körül volt lent a Dob utcai moziban egy nagyon kedves pár,gyönyörű, izgató hölgytaggal.Volt szerencsém közelről látni Őket,és fantasztikus élményben lehetett részem! Ha olvassák akkor ez úton is megköszönném a közvetlenségüket,és remélem máskor is ellátogatnak!
Akkor nem éri meg lemenni?
(Ez egy válasz kugner üzenetére (2012. 08. 16. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 16. csütörtök 13:39

Sziasztok!
Én Július végén mentem el egy pénteken a debreceni Szexmoziba. 1000 ft a belépő, aztán a pultos hátravezet. Van egy nagyon kicsi szoba kb 5négyzetmézer. Egy kanapé meg egy tv van benne és homo filmek mennek.
A másik szoba már nagyobb, több kanapéval, meg egy nagy tv hetero filmekkel, meg oldalt van kb 3 kabin.
Végül egy kis világos rész még ahol magazinok vannak és beszélgethetsz másokkal.
7 körül mentem le de összesen 2 srác volt a hetero szobába. Ők is csak beszélgettek.
Azért mentem pénteken, mert elvileg szexbuli van olyankor és párok is előfordulnak elvileg. Hallottam, hogy a két srác meg beszélte hogy múltkor pénteken egy csávót dugott 4 fiatalabb srác, de lány nem volt.
A tulaj is csak azt mondta, hogy nem tudják mi alapján jönnek az emberek és mikor van tele. De tényleg úgy érdemes menni hogy megbeszéltek egy időpontot vkivel.
Csak Debrecenben szinte nem lehet találni egy lányt se ilyen oldalakon.
Én Július végén mentem el egy pénteken a debreceni Szexmoziba. 1000 ft a belépő, aztán a pultos hátravezet. Van egy nagyon kicsi szoba kb 5négyzetmézer. Egy kanapé meg egy tv van benne és homo filmek mennek.
A másik szoba már nagyobb, több kanapéval, meg egy nagy tv hetero filmekkel, meg oldalt van kb 3 kabin.
Végül egy kis világos rész még ahol magazinok vannak és beszélgethetsz másokkal.
7 körül mentem le de összesen 2 srác volt a hetero szobába. Ők is csak beszélgettek.
Azért mentem pénteken, mert elvileg szexbuli van olyankor és párok is előfordulnak elvileg. Hallottam, hogy a két srác meg beszélte hogy múltkor pénteken egy csávót dugott 4 fiatalabb srác, de lány nem volt.
A tulaj is csak azt mondta, hogy nem tudják mi alapján jönnek az emberek és mikor van tele. De tényleg úgy érdemes menni hogy megbeszéltek egy időpontot vkivel.
Sziasztok!
Teljesen igazad van!! Megkövetlek! A Király utcaira gondoltam,félreírtam.Köszönöm a helyesbítést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 08. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 18:52
Törölt felhasználó (756688)

Még jó hogy a Dob utca 2-től van nyitva....de azért irigylünk!

Még jó hogy a Dob utca 2-től van nyitva....de azért irigylünk!
(Ez egy válasz Esöember üzenetére (2012. 08. 08. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 15:07

Ma,egy óra körül volt lent a Dob utcai moziban egy nagyon kedves pár,gyönyörű, izgató hölgytaggal.Volt szerencsém közelről látni Őket,és fantasztikus élményben lehetett részem! Ha olvassák akkor ez úton is megköszönném a közvetlenségüket,és remélem máskor is ellátogatnak!
kb 20-szor le lett írva csak vissza kellene olvasni...
(Ez egy válasz cabbi0690 üzenetére (2012. 07. 24. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 24. kedd 19:15

Engem is az érdekelne ami Freezee-t! Mikor kezdődik az élet a szexmozikban?? Pl ha 3körül lenézek vannak rajtam kívül??ill melyik napokon érdemes? csak a swinger?egyéb napok?? Érdekelne tapasztalat!